Monique Gort

Super spul om te ontspannen èn door te kunnen slapen. Niet verslavend. De eerste jaren na de overgang gebruikte ik meer en nu minder en regelmatig helemaal niet.

Bart Keursten

Het helpt wel voor langer slapen !!! Ik heb wel gelezen dat je het mag hebben in Nederland maar niet in Nederland kopen !! Ik heb tinnitus dus dan doe je alles om minder last te hebben !!! Dus dit... Het helpt wel voor langer slapen !!! Ik heb wel gelezen dat je het mag hebben in Nederland maar niet in Nederland kopen !! Ik heb tinnitus dus dan doe je alles om minder last te hebben !!! Dus dit is lastig om er over te antwoorden !! Je wordt er wel muf van en in het begin depressief, ik geef wel eerlijk toe depressieve gevoelens krijg ik er nu niet meer van Ps Hou niet van de aanbeveling Optie die hierna komt ja en nee werkt niet !!!!!!!!!

Ina Bonte

Een uur voor 't slapen gaan neem ik het droomsap. Slaap sneller in en als ik 's nachts toch even wakker wordt slaap ik ook weer makkelijker in. Terwijl ik anders wèèr lang wakker lag.
'S...
'S morgens geen suf gevoel.

Miranda Bruin

Helpt me goed om sneller in slaap te vallen en niet lang wakker te liggen in de nacht.

Jannie Lesman

Neem het alleen als ik een paar dagen slecht geslapen heb of als ik helemaal relext wil slapen...

Rita Hofstede

Ik heb vier jaar niet kunnen slapen. Met droomsap lukt het wel