Denise

Het werkt niet

Reactie Dromenwinkel:

Beste Denise, we hebben geprobeerd om persoonlijk met u in contact te komen om wat tips en adviezen te geven. Helaas hebt u daar niet op gereageerd.

D. Nijenhuis

Het 1e (natuurlijke) middel wat met helpt in slaap te vallen na maanden, dus ik ben er heel erg blij mee! En nog belangrijker...doorslapen gaat ook goed! Geen 'pammetjes' meer voor mij.

Monique Altink

Ik slaap iets sneller in maar het doorslapen helpt niet. Neem al meer dan eigenlijk mag anders slaap ik nog niet in

Tony Haring

Moeder en ik zelf hebben het geprobeerd maar werkt totaal niet.

Reactie Dromenwinkel:

Dag Tony, we hebben geprobeerd om persoonlijk met u in contact te komen maar helaas heeft u daar tot op heden niet op gereageerd. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en... Dag Tony, we hebben geprobeerd om persoonlijk met u in contact te komen maar helaas heeft u daar tot op heden niet op gereageerd. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 12.30 uur.

Janine Hamstra

Ik heb een proef verpakking besteld, moet het nog uitproberen. Er was iets mis gegaan met de bestelling en ze hebben het heel netjes opgelost!

Dorothé Dijstelbloem

Niet blij mee ,ten strengste verboden in nederland

Reactie Dromenwinkel:

Beste Dorothé, jammer dat je niet blij bent van ons DroomSap. Gelukkig ben je een van de weinigen.
Overigens schrijf je iets wat onjuist is, doxylamine in Nederland niet “ten strengste verboden” maar het is gewoon een toegelaten middel bij slaapproblemen en ook bij zwangere vrouwen die last hebben van misselijkheid en braken. Kijk maar op de officiële websites van de overheid bijvoorbeeld de geneesmiddeleninformatiebank.nl
Ik weet niet waar je jouw informatie op baseert die je hier neerschrijft.
Vriendelijke groet, Team Dromenwinkel