Ik heb voor het eerst na lang tobben weer lekker geslapen .
Christian Geleijn
Bevalt goed. Slaap beter in, zelfs als er een middagdutje is geweest. Wel in de ochtend nog een beetje slaperig er dan normaal.
Marjolijn Ronitz
Geweldig product, ik kan niet meer zonder!
Roos
Ik ben heel blij met droomsap! Ik sliep altijd erg slecht, heel licht en ik werd meerdere keren per nacht een poos wakker. Met de droomsap slaap ik snel in en slaap ik een stuk dieper. Ik word...Ik ben heel blij met droomsap! Ik sliep altijd erg slecht, heel licht en ik werd meerdere keren per nacht een poos wakker. Met de droomsap slaap ik snel in en slaap ik een stuk dieper. Ik word meestal nog wel een keer wakker in de nacht, maar dan slaap ik heel snel weer in.
Corine Van de Bospoort
Prima om rustig te gaan slapen
A.J. De Vries-Hagen
Slaap beter in en door.
Silvia Austermann
Man mijn slaapt dieper. Wordt nog wel om 4 uur wakker. Valt dan wel weer na een uur in slaap en droomt dan wel erg maar zondagmorgen wel tot 8:40 uur geslapen normaal tot 6 uur en hij was niet meer...Man mijn slaapt dieper. Wordt nog wel om 4 uur wakker. Valt dan wel weer na een uur in slaap en droomt dan wel erg maar zondagmorgen wel tot 8:40 uur geslapen normaal tot 6 uur en hij was niet meer zo moe als normaal