Harold Bernsen

Doorslapen nadat je s'nachts wakker word inplaats van wakker liggen.

Gottfried Oenning

Het product bevalt heel goed.GEEN SLAAPPROBLEMEN MEER

Mariet Westerduin

Ik gebruik 1 keer per week Droomsap en dan slaap ik heel erg goed.

Max

Het werkt voor geen meter! Onzin.

Reactie Dromenwinkel:

We hebben u een mail gestuurd waarin we aangaven om persoonlijk met u in contact te komen. Vaak hebben we nog tips en of adviezen. Helaas hebt u daar tot op heden niet op gereageerd.

Lisette

Altijd melatonine gebruikt totdat ik weer nachtdiensten ging werken. Kreeg de tip van een collega. Nou dit was een super tip ,want ik slaap weer heerlijk. Ik lees altijd voor het slapen. meestal kom... Altijd melatonine gebruikt totdat ik weer nachtdiensten ging werken. Kreeg de tip van een collega. Nou dit was een super tip ,want ik slaap weer heerlijk. Ik lees altijd voor het slapen. meestal kom ik tot de 8ste regel, dan slaap ik😊 levering mag wel wat sneller dan een week

Lien

Geweldig spul. Na werkelijk alles geprobeerd te hebben om te kunnen slapen eindelijk iets gevonden wat helpt. Ikzelf kon door de opvliegers niet meer slapen en was erg vermoeid hierdoor. Dromensap... Geweldig spul. Na werkelijk alles geprobeerd te hebben om te kunnen slapen eindelijk iets gevonden wat helpt. Ikzelf kon door de opvliegers niet meer slapen en was erg vermoeid hierdoor. Dromensap helpt me makkelijk in slaap komen en als ik wakker wordt door een hitte aanval slaap ik eigenlijk gelijk weer in.

Christien Huigen

Daar slaap je goed van ,je denk patroon is even uitgeschakelt

Bianca Prinsenberg

Ik vind droomsap geweldig. Uurtje voor het slapen gaan neem ik een theelepeltje.
Op het moment een stressvolle periode in mijn leven waardoor ik slecht slaap.
Met droomsap slaap ik meer...
Op het moment een stressvolle periode in mijn leven waardoor ik slecht slaap.
Met droomsap slaap ik meer ontspannen en droom ook meer, wordt wel eens wakker tussendoor maar val dan snel weer in slaap.
Gebruik het niet iedere dag.
Goed product!