Maurits

Werkt zeer goed, ik werk in de zorg en heb soms onregelmatige diensten waardoor ik dan uit mijn slaap ritme ben ik gebruik het dan ook allen als ik van dienst tijden wissel, ik gebruik het nu drie... Werkt zeer goed, ik werk in de zorg en heb soms onregelmatige diensten waardoor ik dan uit mijn slaap ritme ben ik gebruik het dan ook allen als ik van dienst tijden wissel, ik gebruik het nu drie maand en het werkt zeer goed geen last gehad van Bijwerkingen of sufheid, ben er erg tevreden mee dat ik nu uitgerust wakker word.

Corine

Super, aanrader voor mensen die niet kunnen slapen

Elina De Haan

Nog niet durven gebruiken. En nog geen nachtdiensten gehad

Marianne P

1 ml is voldoende om een stuk beter door te slapen!

Nathalie

Sinds ik dit gebruik slaap ik veel beter dan voorheen. Soms in de ochtend ietsje duf maar verder geen last van bijwerkingen

Ria Veldman

Heb het ingenomen maar heb niet beter geslapen

Reactie Dromenwinkel:

Beste Ria, we hebben u een mail gestuurd om even persoonlijk met u in contact te komen. We hebben tot nu toe nog geen reactie mogen ontvangen. Vaak hebben we nog tips/adviezen. Onze klantenservice... Beste Ria, we hebben u een mail gestuurd om even persoonlijk met u in contact te komen. We hebben tot nu toe nog geen reactie mogen ontvangen. Vaak hebben we nog tips/adviezen. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.30 uur bereikbaar.