Levering is redelijk snel. Droomsap werkt voor de nacht goed voor mij. Was altijd vaak wakker. Met droomsap hooguit 1x per nacht. S morgen soms iets duf. Afhankelijk van hoe lang ik...Levering is redelijk snel. Droomsap werkt voor de nacht goed voor mij. Was altijd vaak wakker. Met droomsap hooguit 1x per nacht. S morgen soms iets duf. Afhankelijk van hoe lang ik slaap en de wekker moet zetten. Heb het eigenlijk voor de nachtdienst gekocht. Slaap daar redelijk op. Nog iets te vaak wakker overdag voor mijn gevoel. Maar ja. Het is beter als slaapmiddelen.
Mildred Schmidt
Droomsap is super goed na jaren weer goed geslapen , ik heb er echt baat bij. Dit product raad ik een ieder aan. Het is een natuurlijke product.
Jeannette Struijk-ten Hove
Bij mij werkt het prima. Neem maar een theelepel.
Truus Van den Bedum.
Met dagelijks gebruik voel ik me s,morgens slaperig en duf. Voor mij werkt het ter ondersteuning met droomcaps en groene thee. Gebruik het hooguit 2 tot 3 keer in de week de overige dagen...Met dagelijks gebruik voel ik me s,morgens slaperig en duf. Voor mij werkt het ter ondersteuning met droomcaps en groene thee. Gebruik het hooguit 2 tot 3 keer in de week de overige dagen slik ik droomcaps en drink s,avonds voor het slapen groene thee. Product top!
Ton
Prima over het algemeen, ook periodes waarin het minder werkt….
Ina Veenstra
Itteke Ferwerda-Veenstra
Erg blij mee. Goeie nachtrust.
Jeannet Klaassen
Gebruik droomsap al jaren, en vind het een geweldig product
Jeanette Goudswaard
Fantastisch! Ik slaap als een roos. Kan niet meer zonder. Probeer wel eens een nacht over te slaan maar dat werd wakker liggen!