Monique van der Meer

Heb het nu drie keer genomen en ik kom beter in slaap

L.D.

Droomsap helpt mij beter inslapen en weer doorslapen als ik wakker wordt in de nacht. Soms heb ik nog wel een onrustige nacht, maar dat komt niet veel meer voor. Mijn dochter gebruikt de... Droomsap helpt mij beter inslapen en weer doorslapen als ik wakker wordt in de nacht. Soms heb ik nog wel een onrustige nacht, maar dat komt niet veel meer voor. Mijn dochter gebruikt de kids-variant. Zij slaapt beter in, beter door en wordt 's ochtends eerder en makkelijker wakker. Ze lijkt beter uitgerust.

Henri Van Dieren

De laatste zending hielp ons niet echt . Samen sliepen we slecht.

Reactie Dromenwinkel:

Helaas hebt u niet gereageerd op onze mail om in contact te komen met onze klantenservice. Soms hebben we nog tips of adviezen over het gebruik van Droomsap.

Anne Vernhiet

Slaap heerlijk door voor het eerst in een lange tijd.

Linda Hoek

Het werkt echt goed. Mijn man slaapt beter hierdoor. Ik zelf gebruik afentoe en slaap dan zelfs uit. Wat voorheen niet meer lukte. Topspul!

Kim van de Meulengraaf

Fijn product, van echt stukken beter in slaap, slaap beter door, word uitgeruster wakker. Merk wel dat ik veel meer droom, iets wat ik voorheen met slecht slapen nauwelijks ooit deed

Els Van Beek

In begin viel gelijk in slaap nu duurt het langer

Jorina Baars

Vriendin van mij adviseerde de droomsap. Na 3 dagen merkte ik duidelijk verschil. Ik sliep dieper. En zag dat zelfs terug in mijn sporthorloge. Ik ben topsporter en slaap is enorm belangrijk voor... Vriendin van mij adviseerde de droomsap. Na 3 dagen merkte ik duidelijk verschil. Ik sliep dieper. En zag dat zelfs terug in mijn sporthorloge. Ik ben topsporter en slaap is enorm belangrijk voor mijn herstel na zware trainingen.
Ben zeer tevreden over het product!