Paulien Knuiman

Ik heb veel baat bij het product Droomsap en slaap veel beter in met een lepel van het sap. Het nadeel vind ik dat het zó duur is geworden. Ik gebruik het elke nacht en daardoor een regelmatige... Ik heb veel baat bij het product Droomsap en slaap veel beter in met een lepel van het sap. Het nadeel vind ik dat het zó duur is geworden. Ik gebruik het elke nacht en daardoor een regelmatige besteller. Daardoor sla ik wel eens nachten over om te besparen maar dit is niet fijn.

Marianne Dillen

Kan ik niet want ik heb nog niets ontvangen
Het proefmonster is eigenlijk te klein om een goed oordeel te geven

Reactie Dromenwinkel:

U heeft inmiddels uw bestelling mogen ontvangen!

Marian Snelders

Droomsap bevalt prima. LipoMag-plus kan ik nog niet beoordelen.

Wendy Hoogeboom

Heel fijn product en het doet precies wat het moet doen. Ervoor zorgen dat ik de hele dag doorslaap!

Ah

Droomsap wen je aan. Beter om niet elke dag te gebruiken.
No stress werkt niet.

Anke Verbakel

Ik gebruik Droomsap omdat ik slecht slaap/vaak wakker wordt. Op onregelmatige basis gebruik ik Droomsap en die nachten slaap ik heerlijk.

van de Grooterheen

Geweldig product ,ik ben er zo blij mee. Eindelijk slaap ik en hoef nu niet meer al die chemische pillen te slikken die ik altijd gebruikten.Ik ben zo enthousiast dat ik al voor 4 vrienden besteld... Geweldig product ,ik ben er zo blij mee. Eindelijk slaap ik en hoef nu niet meer al die chemische pillen te slikken die ik altijd gebruikten.Ik ben zo enthousiast dat ik al voor 4 vrienden besteld heb en zijn er net zo blij en enthousiast zijn als ik.Bedankt .
Gr Ineke