H K

Geeft kalme, positieve rust, zonder vervelend te versuffen. Helpt echt om in te slapen én om snel weer door te slapen, al bij lage dosering van de slaapmedicatie doxylamine (veel lager dan door... Geeft kalme, positieve rust, zonder vervelend te versuffen. Helpt echt om in te slapen én om snel weer door te slapen, al bij lage dosering van de slaapmedicatie doxylamine (veel lager dan door artsen voorgeschreven). Over de tijd treedt wel gewenning op, waardoor steeds meer nodig is, dus het is verstandig om dit bijvoorbeeld om de dag te gebruiken. Gelukkig nauwelijks zij-effecten, zoals dufheid de volgende dag.

J T

Ik bestel het voor mijn moeder en het helpt haar bij een rustige nacht.

Celsio Albertus

Gedurende de nacht ervaar ik een heerlijke winterslaap en in de ochtend, beleef ik een lentegevoel.

Brigitte Joosten

Ik ben heel enthousiast over Droomsap. Al jaren slaap ik slecht maar Droomsap zorgt er voor dat ik in slaap kan vallen en als ik wakker wordt slaap ik meestal gewoon weer in. Het mooiste vind ik nog... Ik ben heel enthousiast over Droomsap. Al jaren slaap ik slecht maar Droomsap zorgt er voor dat ik in slaap kan vallen en als ik wakker wordt slaap ik meestal gewoon weer in. Het mooiste vind ik nog de natuurlijke basis waardoor je Droomsap mag blijven gebruiken, in tegenstelling tot slaappillen.

Babette Dubbeld-Drukker

Geeft een zeer goede nachtrust, ondanks koffiegebruik na 21uur: wonderbaarlijk!!