mandy

Eerlijke review?
Het is zeker geen wondermiddel.
Ik slaap er beter op; maar slaap ook hiermee nog steeds niet de hele nacht door. (Ben tussen de 3 a 4 keer wakker per nacht.)
Na...
Eerlijke review?
Het is zeker geen wondermiddel.
Na heel veel andere producten geprobeerd te hebben werkt dit voor mij wel t beste.
We merken wel verschil in slaapkwaliteit (gemeten via samsung active horloge) als we t middel wel of niet ingenomen hebben.
Ofwel slaapkwaliteit is beter met, dus nemen we het wel vaker in.
Je zou dit dus toch een soort van verslaving kunnen noemen....

Elias Joke

Eindelijk een product dat goed werkt en geen bijwerkingen geeft.
Ben blij met het advies van een paar vriendinnen.
Ga nu met een gerust hart slapen!!!!!

Sylvia Heijn

Eindelijk weer heerlijk doorslapen, en niet vanaf 4 uur wakker liggen. Droomsap doet wat het beloofd!

Desiree Durivou

Duidelijke verbetering in mijn slaappatroon! Ik val eindelijk sneller in slaap; een enorme luxe als je al 20 jaar worstelt met een slaapstoornis.

Y. Elbertsen

Ik ben helemaal enthousiast wbt m'n droomsap. Ik had altijd slaapmedicatie, maar dat heb ik nu niet meer nodig. Droomsap, helemaal top!!

Milana van der Werf

Ik heb na mijn genezing van borstkanker erg veel last van slapeloosheid. Hiervoor uiteraard van alles geprobeerd ook via de medische weg via de huisarts. Sufheid, vergeetachtigheid en emotionele... Ik heb na mijn genezing van borstkanker erg veel last van slapeloosheid. Hiervoor uiteraard van alles geprobeerd ook via de medische weg via de huisarts. Sufheid, vergeetachtigheid en emotionele uitputting tekende mijn leven. Tot een kennis mij tipte over Droomsap en mij het liet proberen. Ik was overdonderend door het resultaat. Dat had ik niet verwacht. Ik gebruik het als ik lig te woelen en voel me daarna rustig bij het idee dat Droomsap mij weer gaat helpen met inslapen en doorslapen!

Alie van Essen

Super spul Niet verslavend Geen inwerkperiode nodig. werkt al na half uur inname

M. Kok

Geweldig! Jaren slecht geslapen en sinds droomsap in mijn leven is, slaap ik weer als een roosje!

A van den broek

We worden goed op de hoogte gehouden,en altijd mooi op tijd die beloofd is