Er is een wereld voor mij open(of eigenlijk ogen dicht) gegaan met droomsap. Ik hoefij geen xorgrn meer te maken over te weinig slaap.
W. Heuvelmans
Prima product, werkt goed
Ria Bloemen
Het lukt nog niet elke nacht, maar ik slaap beter en een enkele keer zelfs zonder ‘s nachts wakker te worden, héérlijk!
Carla
Mijn man en ik nemen het elke avond. Ik een uur voor ik naar bed ga, mijn man net voor het naar bed gaan. Slapen allebei veel beter!
Geertje van mil
Wat een WONDERsap! Echt heel blij mee. Mijn man en ik gebruiken het allebei voor een heerlijke nacht doorslapen.
Irma Klaassen
Uitstekend en onmisbaar voor mij!
Geja
Eindelijk weer door kunnen slapen na gebruik van droomsap Wou dat ik er eerder van had gehoord. Een aanrader voor iedereen met slaapproblemen!!!
Leny Post
Ik heb heel wat geprobeerd om in slaap te komen gedurende jaren tot slaappillen aan toe, maar met Droomsap heb ik weer vertrouwen gekregen in het slapen. Ik moest even de juiste dosering...Ik heb heel wat geprobeerd om in slaap te komen gedurende jaren tot slaappillen aan toe, maar met Droomsap heb ik weer vertrouwen gekregen in het slapen. Ik moest even de juiste dosering achterhalen, eerst teveel dus slaperig de volgende dag ,maar nu weet ik waar ik wel bij vaar. Mijn lichaam wordt rustiger, mijn hartslag wordt rustiger.Ik gebruik het niet elke dag ,maar op emotionele momenten, hectische avonden en meer onrust werkt het voortreffelijk. Mijn zoon die huisarts is, raadde mij het aan, hij had er goede berichten over gehoord. Hoera, hoera, hoera.
An
Super spul. Elke nacht na 3 uren slaap klaarwakker en daarna niet meer kunnen slapen Met droomsap wordt ik alsnog wakker , maar slaap daarna direct weer verder en wordt na 7á8 uur slaap uitgerust...Super spul. Elke nacht na 3 uren slaap klaarwakker en daarna niet meer kunnen slapen Met droomsap wordt ik alsnog wakker , maar slaap daarna direct weer verder en wordt na 7á8 uur slaap uitgerust wakker. Een aanrader