AEJ Scholtz

Ik gebruik dit alleen als het echt nodig is! Ik heb dan een lekkere nacht! Wat mij wel opvalt is dat ik er wel een hele droge mond van krijg en dat is vervelend!

Rob

Het helpt mij sneller in slaap te komen, dieper te slapen en minder vroeg wakker te worden

Carla Pohlen

Heel tevreden ben ik met Droomsap , voor goed door te slapen neem ik 2 volle lepels

Miranda Veen

Ik vind het product goed. Voldoet aan mijn verwachtingen. Ik slaap weer hiervoor hele nachten wakker op 1 uurtje na. Dus voor mij een top produkt.

Ingrid Verhoef

Ik heb het sap pas een keer gebruikt. Voelde me wel ontspannen en dag erna uitgerust. Is nog te kort om er iets over te zeggen

Anja Reijnders

Dit product werkt prima voor mij. Werk veel nachtdiensten, geweldig om weer in mn ritme te komen!

Noëlle

Ik ben er zo blij mee. Droomsap heeft mijn leven veranderd sinds afgelopen april. Het werkt echt veel beter dan temazepam oid, of alles wat ik hiervoor heb geprobeerd inclusief cognitieve... Ik ben er zo blij mee. Droomsap heeft mijn leven veranderd sinds afgelopen april. Het werkt echt veel beter dan temazepam oid, of alles wat ik hiervoor heb geprobeerd inclusief cognitieve gedragstherapie, acceptatietherapie en zelfhulpboeken. Lekker slapen en in de ochtend weer uitgerust. Ik neem het om 21 uur in de avond en om 23 uur begint het slapen. Ik word de hele nacht niet wakker. En als ik toch wakker word, dan slaap ik daarna weer verder. Ik heb zo'n plezier ervan. Ik heb vanaf jonge leeftijd problemen met slapen gehad, regelmatig ziek door oververmoeidheid. Ineens lacht het leven me weer toe. Ik ervaar het als een enorm cadeau.