Een kleine hoeveelheid Droomsap gebruiken, is heerlijk in dromenland duiken.
Ik ben zeer content met uw Droomsap en gebruikt het als de dag mij te druk is geweest en.. dat is regelmatig.
Dineke Camster de Haan
Ben zo blij met het droomsapje, iedere nacht heerlijk slapen.
Ria
Ik heb veel baat bij droomsap. Ik neem het wel ruim een uur voor ik naar bed ga in.
Anita van den Noort
Dit is de enige middel die echt werkt!
Mellany hageman
Ik gebruik al een hele tijd droomsap, het werkt mij nog dagelijks om een goede nachtrust te krijgen! Top spul zeker aan te raden.
Inge
Droomsap werkt goed om in slaap te komen én in slaap te blijven.
D.A Hilberts
Heel erg goed. Zelf aangeraden bij vrienden en kennissen
Particulier
Ik heb een neurologisch slaap stoornis en gebruik slaap medicatie. Door droomsap ben Ilona staat gebleken mijn dagelijkse dosering na 15 jaar met 1/3 te verlagen. Daar is medisch gezien geweldig en...Ik heb een neurologisch slaap stoornis en gebruik slaap medicatie. Door droomsap ben Ilona staat gebleken mijn dagelijkse dosering na 15 jaar met 1/3 te verlagen. Daar is medisch gezien geweldig en ik hoop naar de helft vd de dosering te kunnen gaan in de toekomst
Vincent
Slaap beter met de nachtdienst
Lia van Kleef
Echt een aanrader heerlijk weer een nacht doorslapen eerst een proefpakket besteld en nu een fles heb het ook tegen een kennis verteld zij heeft ook een proefzakje aangevraagd en ook twee nachten...Echt een aanrader heerlijk weer een nacht doorslapen eerst een proefpakket besteld en nu een fles heb het ook tegen een kennis verteld zij heeft ook een proefzakje aangevraagd en ook twee nachten goed geslapen je voelt je echt als herboren met deze droom sap eerlijk uitgerust was echt nodig ik heb er baat bij en mijn kennis ook gelukkig