Heel fijn en makkelijk in gebruik. Werkt perfect kan eindelijk doorslapen.
Monique van den Broek
Ik ben erg tevreden over droomsap. Ik val makkelijker in slaap en slaap beter door. Ik hoef ook niet steeds meer te gebruiken. In het begin had ik 's ochtends last van een droge mond maar nu...Ik ben erg tevreden over droomsap. Ik val makkelijker in slaap en slaap beter door. Ik hoef ook niet steeds meer te gebruiken. In het begin had ik 's ochtends last van een droge mond maar nu spoel ik na de inname van het droomsap even mijn mond en drink nog een slokje water en daarmee is het voor mij opgelost. Ik heb ondertussen al meerdere bestellingen gedaan en ben er echt super blij mee en raad het ook regelmatig aan anderen aan.
Mevr de Jong
Helemaal geweldig. Na een heel nare ervaring had ik last van halve nachten wakker liggen. Ben begonnen met droomsap en ik slaap heerlijk. Ben er erg blij mee. Mevrouw de Jong
Diana Tisseur-Schoonderwoerd
Gebruik al geruime tijd regelmatig droomsap en ik moet zeggen dat het heel goed helpt! Slaap er heerlijk op! Ook al aan diverse collega’s door gegeven 😃
danielle de wit
Top! slaap hiermee een stuk beter! Aanrader! Zijn een hoop van mijn vrienden het gaan gebruiken op mijn aanraden
Manuela Messink
Droomsap,ik was sceptisch maar na gebruik:overtuigd! Slaap goed in én door, een aanrader!
Rabou
Ik heb de ondruk, dat het goed werkt
toke schurink
Goed product, goede werking, doet wat het beloofd
Mariëtte
Droomsap werkt geweldig! Ik ben een slechte slaper en neem om de paar dagen een lepeltje, wanneer ik een echt goede nacht wil hebben. Inslapen is nooit mijn probleem, doorslapen wel. Met Droomsap...Droomsap werkt geweldig! Ik ben een slechte slaper en neem om de paar dagen een lepeltje, wanneer ik een echt goede nacht wil hebben. Inslapen is nooit mijn probleem, doorslapen wel. Met Droomsap word ik minder vaak wakker gedurende de nacht en wanneer ik wél wakker word, val ik zo weer in slaap. Dat je er een droge mond van kunt krijgen klopt in mijn geval en ervaar ik niet als vervelend. 's Ochtends bij het wakker worden, na een lange of korte nacht, ben ik er niet duf van. Ik vind het een ideaal slaap bevorderend middel.
B. Jansen
Voorheen nam ik voor het slapen gaan een Melatonine pil, maar daar had in ik de ochtend vaak nog last van. Met een lepeltje Droomsap heb ik daar totaal geen last van. Ik slaap nu snel in en de hele...Voorheen nam ik voor het slapen gaan een Melatonine pil, maar daar had in ik de ochtend vaak nog last van. Met een lepeltje Droomsap heb ik daar totaal geen last van. Ik slaap nu snel in en de hele nacht door, zonder last te hebben van een duf gevoel in de ochtend.