Marie-José de Kort

In de winter en zomer speel ik tennis met groepjes dames en dan komen bij de koffie vaak slaapproblemen ter sprake. Zelf gebruik ik droomsap al jaren en ik beveel dit natuurlijk graag aan. Diverse... In de winter en zomer speel ik tennis met groepjes dames en dan komen bij de koffie vaak slaapproblemen ter sprake. Zelf gebruik ik droomsap al jaren en ik beveel dit natuurlijk graag aan. Diverse dames hebben er inmiddels kennis mee gemaakt en ik krijg vaak enthousiaste berichten over het gebruik ervan en zij bedanken mij voor de goede tip!

Marijke Kuiper

Van mijn schoondochter die onregelmatige diensten draait en daardoor het nacht en dag ritme kwijt was hoorde ik hoe lekker zij slaapt als zij droomsap heeft ingenomen ! Ik ben al jaren een slechte... Van mijn schoondochter die onregelmatige diensten draait en daardoor het nacht en dag ritme kwijt was hoorde ik hoe lekker zij slaapt als zij droomsap heeft ingenomen ! Ik ben al jaren een slechte slaper en op haar aanraden ben ik de droomsap gaan proberen, nou ik slaapzalen een Roosje ! Val snel in slaap en ben niet meer tig keren wakker snachts !! Een topproduct !!

Janny van Til

Ik gebruikal n jaarof 4 slaapsap het helpt mij om te kunnen slapen

Annie Godschalk

Op aanraden van een kennis ben ik hier zeker al twee jaar mee bezig en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Zonder droomsap slaap ik veel later in en ben minder uitgerust. Dit helpt mij... Op aanraden van een kennis ben ik hier zeker al twee jaar mee bezig en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Zonder droomsap slaap ik veel later in en ben minder uitgerust. Dit helpt mij ontspannen te slapen en ik ben er zeer blij mee

Norbert

Helpt goed om te kunnen inslapen en doorslapen. Aanrader!

CV

Fijn product, wat al jaren altijd op voorraad is bij ons. Wordt door 1 persoon in ons huishouden (bijna) dagelijks gebruikt, en door anderen incidenteel

Karin

Ik durfde het bijna niet te geloven, maar ik slaap echt beter met droomsap. Zo blij mee🙏

Xcxc

Ik had van een vriend gehoord over droomsap ik heb een proefpskketje aangevraagd en het werkte direct super wat een wondermiddel thx you voor deze heerlijke droomsap

D de Boer

Ik gebruikte droomsap al voor het beter slapen en omschakelen tijdens mn nachtdiensten. Nu na een jaar ziek zijn, behandelingen en de daarop volgende overgang heb ik ook veel baat bij de droomsap.

Hadewych Comes

Ik slaap zeker beter maar word wel wat duffer wakker.