Nicole Vreeswijk

Zo’n fijn product, ik gebruik het veel
Omdat ik al jaren slecht sliep en melatonine niet meer hielp. Droomsap is echt een aanrader!

Hayo Bruins

Ik ben van nature een slechte slaper. Maar sinds ik droomsap gebruik heb ik een goede nachtrust en heb ik veel meer energie. Dank u wel!👍🏻😀

Conny

Eindelijk slaap ik nu weer sneller in en 8 van de 10 keer slaap ik goed.
Ik probeer wel eens zonder als ik heel moe ben maar dat is geen succes dus de volgende keer weer gewoon innemen.

ellie

In het begin had ik er meer baat bij. Nu is het erg wiselend.

Anneke kramet

Ik heb een knie operatie slapen ging slecht door de pijn!
Kon geen houding vinden .
Neem nu lepeltje droomsap en slaap stukken beter .
Dus ook beter voor mijn revalidatie en conditie...
Ik heb een knie operatie slapen ging slecht door de pijn!
Kon geen houding vinden .
Neem nu lepeltje droomsap en slaap stukken beter .
Dus ook beter voor mijn revalidatie en conditie ben overdag uitgerust !

Margo Kamphuis

Ik was altijd een slechte slaper, via via hoorde ik van Droomsap. Ik was sceptisch, had al veel geprobeerd; melatonine, valeriaan e.v.a.niets hielp. Met Droomsap slaap ik heel veel beter. In het... Ik was altijd een slechte slaper, via via hoorde ik van Droomsap. Ik was sceptisch, had al veel geprobeerd; melatonine, valeriaan e.v.a.niets hielp. Met Droomsap slaap ik heel veel beter. In het begin droomde ik ook echt veel, dat is nu weer minder. Ik kan beter inslapen, maar vooral veel beter doorslapen en ben niet meer zo vroeg wakker. Ik zou Droomsap echt willen aanbevelen bij slechte slapers!

Esther

Na jarenlang slecht te hebben geslapen heb ik droomsap ontdekt en sindsdien slaap ik als n roos had ik dit maar eerder geweten

Ricky van Zelst.

Als ik het niet gebruikt slaap ik niet goed, daarom vraag ik, is het verslavend? ik vindt het ook erg zoet. slecht voor je gebit.

Reactie Dromenwinkel:

Beste Ricky,
Beste Ricky,
DroomSap (doxylamine) werkt niet verslavend. U moet er dus niet steeds meer van gaan gebruiken om de effecten te blijven voelen. Wij raden u wel aan om de inname van DroomSap na een aantal weken stapsgewijs te verminderen of af en toe eens enkele nachten zonder DroomSap te slapen en dan ervaren hoe het gaat. Voor alle slaapmedicatie geldt dat het verstandig is regelmatig een periode zonder gebruik van deze middelen in acht te nemen.
We adviseren om Droomsap in te nemen voordat u uw tanden gaat poetsen.

Ik neem het sap zo'n 3 x per week en ik slaap die nachten veel beter dan normaal!

H van Drimmelen

Het werkt dus ECHT!!!
Persoonlijk vind ik de smaak rcht smerig...had wel een een basic smaak gekund, zoals aardbei/ banaan of iets. Maar goed het werkt!
(Eenmaal gewent? Is het wel...
Het werkt dus ECHT!!!
(Eenmaal gewent? Is het wel moeilijk om zonder te slapen...en tjaah...€€€€)