Marjolein Peters

Droomsap heeft er voor gezorgd dat ik weer enigszins normale nachten ging maken, het hielp me echt. Inmiddels zweert mijn partner erbij, ook voor hem (levenslange probleemslaper) is dit het middel... Droomsap heeft er voor gezorgd dat ik weer enigszins normale nachten ging maken, het hielp me echt. Inmiddels zweert mijn partner erbij, ook voor hem (levenslange probleemslaper) is dit het middel wat werkt.

Marja Bosker

Nadat ik eerst op aanraden van iemand anders een proefverpakking heb geprobeerd, heb ik nu een fles Droomsap gekocht. Wanneer ik wakker lig in bed en merk dat ik niet kan slapen, neem ik het in en... Nadat ik eerst op aanraden van iemand anders een proefverpakking heb geprobeerd, heb ik nu een fles Droomsap gekocht. Wanneer ik wakker lig in bed en merk dat ik niet kan slapen, neem ik het in en weet ik dat ik binnen een half uur slaap. Ik slaap zo vast, dat ik snachts niet hoef te plassen en ik ben goed uitgerust in de ochtend.

Janneke

Tot mijn verbazing slaap ik echt makkelijker in met droomsap. Daarnaast heb ik prettige ervaringen met de klantenservice.

Mk

Ik heb door een heftige periode in mijn leven ineens behoorlijke slaapproblemen.Nog maar 2 uurtjes slaap zonder medicatie. Na een periode met slaapmedicatie van de huisarts wou ik deze niet meer... Ik heb door een heftige periode in mijn leven ineens behoorlijke slaapproblemen.Nog maar 2 uurtjes slaap zonder medicatie. Na een periode met slaapmedicatie van de huisarts wou ik deze niet meer nemen omdat deze medicatie de nodige bijwerkingen hebben en ook nog eens verslavend zijn .Zodoende kwam ik op dromensap. Ik slaap er beter mee dan met wat voor soort medicatie en heb gewoon helemaal geen bijwerkingen. Dat geeft mij heel veel rust en ook al gebruik ik het nu meer dan 1 jaar ik hoef niet !!! meer te nemen om beter te slapen.Probeer het echt uit je krijgt er geen spijt van en zelf mijn huisarts geeft aan dat je beter dit kunt nemen dan al die heftige medicatie!!

Ria De Ruiter

Proefpakket aangevraagd en verdeeld ik zeg hierbij ik heb super geslapen

M.Rood-Pool

Ik slaap al een paar jaar heel slecht ivm de overgang. Heb al van alles geprobeerd. Dit was mijn laatste redmiddel, anders zou ik naar huisarts gaan. Nu gebruik ik iedere avond 5 ml droomsap (de... Ik slaap al een paar jaar heel slecht ivm de overgang. Heb al van alles geprobeerd. Dit was mijn laatste redmiddel, anders zou ik naar huisarts gaan. Nu gebruik ik iedere avond 5 ml droomsap (de fles gaat heel lang mee :) )
En 1 a 2x daags 5 ml magnesium. Ik slaap sinds 5 weken bijna iedere avond weer goed. Heb tot nu toe 3 wat mindere nachten gehad ipv 3 tot 4 per week!!!
Kortom, ik ben om, voorlopig droomsap voor mij :)
Ik word niet slaperig wakker zoals ik in sommige reviews lees....

Els van der Velde

Geweldige sap. Ik slaap lekker snel in en kom uitgerust uit mijn bed

Wilna van de Beeten-Wansink

Ik ben heel blij met droomsap, eindelijk weer eens goed slapen