Gebruik rap Droomsap. Dromen en slapen. S morgens uitgerust ontwaken!
Malou
Ik schrijf niet gauw een review maar nu maak ik graag een uitzondering! Droomsap is voor mij echt super, ik maak weer 8 uur slaap op een nacht na jarenlang uren wakker te hebben gelegen s nachts....Ik schrijf niet gauw een review maar nu maak ik graag een uitzondering! Droomsap is voor mij echt super, ik maak weer 8 uur slaap op een nacht na jarenlang uren wakker te hebben gelegen s nachts. Word nog wel af en toe wakker maar slaap dan gewoon weer in. Supersap! 😴
Linda Roelofsen
Ik gebruik de droomsap als ik in de nachtdienst zit. Nu slaap ik veel langer en als ik toch wakker wordt dan slaap ik makkelijk weer in. Voorheen sliep ik 5a6 uur en nu 7a9 uur.
Eduard Sarosi
Het product helpt echt heel goed om in slaap te vallen en ook om door te slapen.
Iet Meijssen
Door omstandigheden sliep ik een lange periode slecht en was het op een gegeven moment niet meer de gebeurtenis die me wakker hield, maar werd het de angst om niet te kunnen slapen. Ik ging malen en...Door omstandigheden sliep ik een lange periode slecht en was het op een gegeven moment niet meer de gebeurtenis die me wakker hield, maar werd het de angst om niet te kunnen slapen. Ik ging malen en en hield mezelf wakker. Droomsap heeft daar verandering in gebracht, door een klein theelepeltje droomsap te nemen val ik vrijwel direct in slaap en slaap ik ook na een kleine plaspauze in de nacht direct weer door. Droomsap heeft me geholpen om weer lekker te kunnen slapen en 's ochtends fit wakker te worden. Ik ben er blij mee.
Thomas Houben
Prima product voor als je snel in slaap wilt vallen. Let wel erop dat je genoeg slaap plant!
Tilly van Loon
Heb al jaren slaap problemen en daarvoor ook medicatie van de huisarts. Door het overlijden van onze dochter sliep ik helaas nog slechter dan voorheen. Met droom sap kwam daar verandering in. Ik...Heb al jaren slaap problemen en daarvoor ook medicatie van de huisarts. Door het overlijden van onze dochter sliep ik helaas nog slechter dan voorheen. Met droom sap kwam daar verandering in. Ik slaap nu goed en wordt morgens uitgerust wakker. Super bedankt. Beslist een aanrader om het te proberen. Met vriendelijke groet Tilly van Loon
Nathalie Kortekaas- van der Meer
Het werkt echt! Ik hoorde het van een vriendin die net zo slecht sliep als ik. Eerst wat voorzichtig de proefverpakking besteld en woooo.. ik sliep 8 uur!! Inmiddels aan de tweede grote...Het werkt echt! Ik hoorde het van een vriendin die net zo slecht sliep als ik. Eerst wat voorzichtig de proefverpakking besteld en woooo.. ik sliep 8 uur!! Inmiddels aan de tweede grote fles begonnen en er een kado gedaan aan mijn ouders die ook erg slecht sliepen. Ook zij slapen weer als Doornroosjes. Niet te geloven en tegelijk: heerlijk!! Bij twijfel: doen!
L.V. De Kok
Droomsap is voor mij DE uikomst om na jaren van slaaptekort weer normaal te kunnen slapen en uitgerust wakker te worden. Slaappilen via de huisarts en zelfs acupnctuur leverden niet het...Droomsap is voor mij DE uikomst om na jaren van slaaptekort weer normaal te kunnen slapen en uitgerust wakker te worden. Slaappilen via de huisarts en zelfs acupnctuur leverden niet het gewenste resultaat!!! Ik ben 83 jaar, heb hartklachten en mijn cardioloog stemt volledig in met mijn gebruik van droomsap!!! Meerdere mensen zijn op mijn aanraden droomsap gaan gebruiken.
Jan Eekhoudt
Goed spul. Ik slaap er heerlijk op. En langer dan wanneer ik het niet heb genomen.