Ik heb een goede ervaring met droomsap , het helpt mij om goed te slapen en uitgerust wakker te worden . Soms neem ik het een aantal weken bewust niet . Dan neem ik soms oxezepam om te slapen maar...Ik heb een goede ervaring met droomsap , het helpt mij om goed te slapen en uitgerust wakker te worden . Soms neem ik het een aantal weken bewust niet . Dan neem ik soms oxezepam om te slapen maar droomsap bevalt mij beter ! Helaas is het nogal duur !
Maurice
Slaap beter in en langer door
Henk Scholte
Het werkt prima,dosering niet te hoog en op tijd s'avonds innemen .
Alex Schermer
Ik werk regelmatig in de nacht en kan daarna moeilijk slapen door de omgevingsgeluiden. Met droomsap slaap ik daar makkelijk doorheen. Als ik tussendoor een keer wakker word, val ik makkelijker...Ik werk regelmatig in de nacht en kan daarna moeilijk slapen door de omgevingsgeluiden. Met droomsap slaap ik daar makkelijk doorheen. Als ik tussendoor een keer wakker word, val ik makkelijker weer in slaap.