Een van de weinige producten die voor mij wel werkt.
Olaf
Ik slaap vooral rustiger en langer. Precies waar ik naar op zoek was.
Jos van der Helm
Geweldig middel om goed te slapen!
Thea Sak
Prima product. Ik slaap heerlijk, terwijl ik het verleden een hele slechte slaper was. Zou het idereen aanraden.
H.M.v.d.Plank-Brussé
Ik gebruik de droomsap al jaren,met goed succes en zou dit iedereen met slaapproblemen aanraden.
Anne van de Kooij
Fantastich,werkt erg goed! Slechte slaapster,altijd in de weer met melatonine etc.maar dit is voor mij de enige die goed werkt! Makkelijk in te nemen en smaakt nog goed ook👏🏼
L. van Aanholt
Ik neem het 2x per week en weet dan dat ik heerlijk zal slapen... echt fijn!
Mirjam
De laatste jaren ging het slapen bij mij steeds slechter. Ik heb verschillende middelen geprobeerd maar niets hielp, tot ik droomSap ontdekte. Eerst een proefsachet besteld en dat beviel erg goed,...De laatste jaren ging het slapen bij mij steeds slechter. Ik heb verschillende middelen geprobeerd maar niets hielp, tot ik droomSap ontdekte. Eerst een proefsachet besteld en dat beviel erg goed, eindelijk weer gewoon slapen en uitgerust wakker worden. Ik ben heel tevreden over DroomSap.
N. Snijders v.d. Ree
Nog nooit eerder gebruikt, maar nu mijn 1e flesje, kan niet anders zeggen als succesvol. Had eerder Temazepam van de arts, maar kreeg een tip voor droomsap, is helemaal perfect.
Tonny Hardeman
Ik ben erg blij met mijn schoonzus,die mij het droomsap aanraadde.. Heb al lang last van slecht slapen,en ik slaap nu echt beter,super!!!!!!