N. Snijders v.d. Ree

Nog nooit eerder gebruikt, maar nu mijn 1e flesje, kan niet anders zeggen als succesvol.
Had eerder Temazepam van de arts, maar kreeg een tip voor droomsap, is helemaal perfect.

Tonny Hardeman

Ik ben erg blij met mijn schoonzus,die mij het droomsap aanraadde..
Heb al lang last van slecht slapen,en ik slaap nu echt beter,super!!!!!!

Marjan Snijder

Het werkt voor mij fantastisch. Als ik het voor het slapen inneem ben ik verzekerd van een hele nacht slapen.
Zelfs na een nachtelijk toilet bezoek slaap ik snel weer in.

Ria de Vries

Eindelijk!! Een product wat helpt na zoveel geprobeerd te hebben tot medicatie op recept toe. Ik ben hier zo blij mee ❤️ en nu met mij vele zorgmedewerkers. We kunnen het ook in de slaapdiensten... Eindelijk!! Een product wat helpt na zoveel geprobeerd te hebben tot medicatie op recept toe. Ik ben hier zo blij mee ❤️ en nu met mij vele zorgmedewerkers. We kunnen het ook in de slaapdiensten gebruiken. Wat een zaligheid dat er iets helpende is. 🍀

Karel van Welie

Wij mijn vrouw en ik gebruiken de droomsap al enige jaren. zelfs mijn moeder van 87 jaar hebben wij een flesje gegeven, en ook zij heeft veel baat bij het slapen van de droomsap. vooral het... Wij mijn vrouw en ik gebruiken de droomsap al enige jaren. zelfs mijn moeder van 87 jaar hebben wij een flesje gegeven, en ook zij heeft veel baat bij het slapen van de droomsap. vooral het doorslapen lukt nu voor ons beter. ik heb het zelfs met de huisarts over gehad, die zegt gewoon doen als het jullie helpt.
groet Karel

Marco

Ik heb zelf veel baat bij het gebruik van droomsap. Ik sleip slecht in en werd meerdere keren per nacht wakker, maar dit is nu verleden tijd. Ik neem anderhalf tot 2 uur voor het slapen mijn sap en... Ik heb zelf veel baat bij het gebruik van droomsap. Ik sleip slecht in en werd meerdere keren per nacht wakker, maar dit is nu verleden tijd. Ik neem anderhalf tot 2 uur voor het slapen mijn sap en ik slaap als een roos en de hele nacht door.

Scheij

Ik sliep al jaren heel slecht vooral het inslapen ging niet toen hoorde ik van mijn broer droomsap dat is een heel goed middel probeer dat maar is nou ik raad het iedereen aan die heel slecht slaapt... Ik sliep al jaren heel slecht vooral het inslapen ging niet toen hoorde ik van mijn broer droomsap dat is een heel goed middel probeer dat maar is nou ik raad het iedereen aan die heel slecht slaapt 1 minpuntje je bent smorgens langer suf maar dat is na 1 a 2 weken over als je het iedere dag gebruikt nu gebruik ik het niet meer want ik slaap nu voortaan goed maar mijn man en zoon gebruiken het nu af en toe wij raden het iedereen aan die slecht slapen echt een wonder middel.

Elly van Eck

Het smaakt wel een beetje vies maar het proefpakket je beviel zo goed dat ik direct een flesje gekocht heb. Het werkt super. Ik gebruik het niet elke dag maar het helpt me prima.