A. Gerritsen

Werd 's morgens vaak in de vroege uurtjes wakker. Maar dankzij Droomsap slaap ik heerlijk door.

Wendy Jeukens-Martens

Omdat ik meerdere keren per nacht wakker werd kreeg ik het advies om droomsap te proberen. Heel lang geleden dat ik zo goed geslapen heb en uitgerust wakker werd! Ik gebruik het alleen in het... Omdat ik meerdere keren per nacht wakker werd kreeg ik het advies om droomsap te proberen. Heel lang geleden dat ik zo goed geslapen heb en uitgerust wakker werd! Ik gebruik het alleen in het weekend omdat ik beroepschauffeur ben maar voor mij werkt dat perfect.

m.

Droomsap helpt bij beter in slaap vallen en doorslapen. Juist door het vroeg in de avond in te nemen voorkom je slaperigheid of gaarheid in de ochtend.
Ik gebruik dit product bewust niet voor...
Ik gebruik dit product bewust niet voor langere periodes achter elkaar, er zit immers toch medicatie in. Maar wat een top werking!

Chantal Nijland

Eindelijk weer heerlijke nachten doorslapen!

Suus

Ik gebruik het niet dagelijks, alleen als ik een week slecht heb geslapen. Dat vind ik dus een erg groot voordeel dat je het niet elke dag hoeft te gebruiken om het te laten werken. Bij gebruik... Ik gebruik het niet dagelijks, alleen als ik een week slecht heb geslapen. Dat vind ik dus een erg groot voordeel dat je het niet elke dag hoeft te gebruiken om het te laten werken. Bij gebruik slaap ik 5/6 uur door, word ik toch wakker val ik snel weer in slaap zonder een uur te liggen draaien.

Wendy Timmermans

Ik slaap veel beter nu. Ik word nog wel af en toe wakker tussendoor, maar slaap dan ook weer snel in.
Ik heb wel een paar minuten nodig in de ochtend om goed wakker te worden.

A Hoekman

Droomsap,wat een uitvinding,wat ben ik er blij mee,ik slaap als een os

Jan Simons

Vrijwel dagelijks neem ik een 3/4 lepel. Val snel in slaap en slaap ca. 6 uur. Goed product zonder bijwerkingen. Heb het anderen ook meerdere keren aangeraden.