P.Seegers

Ik gebruik het bijna iedere nacht als ik een nacht oversla slaap ik minder diep en ben ik vaak wakker. Het is zo fijn te weten dat het op basis van natuurlijke ingrediënten is en niet verslavend,... Ik gebruik het bijna iedere nacht als ik een nacht oversla slaap ik minder diep en ben ik vaak wakker. Het is zo fijn te weten dat het op basis van natuurlijke ingrediënten is en niet verslavend, Hoewel ik er al behoorlijk verslaafd aan ben ;-) Dus wil je geen medicatie slikken en goed en uitgerust wakker worden kan ik het iedereen aanbevelen. Ik heb al veel vrienden en vriendinnen ook enthousiast gemaakt.

Marianne van de Graaf

Ik heb al jaren een inslaapprobleem en heb daarvoor al allerlei pammetjes en ander producten uitgeprobeerd zonder resultaat. Van de huisarts heb ik uiteindelijk een slaapmiddel voorgeschreven... Ik heb al jaren een inslaapprobleem en heb daarvoor al allerlei pammetjes en ander producten uitgeprobeerd zonder resultaat. Van de huisarts heb ik uiteindelijk een slaapmiddel voorgeschreven gekregen wat wel werkt, maar het voelt niet goed dit aldoor te blijven gebruiken. Tot ik hoorde van DROOMSAP, het schijnt dat vele verpleegkundigen het ook gebruiken (onregelmatige diensten) en ik zodoende op het idee gebracht werd. Ik had er geen hoge verwachting van door al die eerdere ervaringen, ook met de reguliere medicatie. Wat schertst mijn verbazing: HET WERKT !!!! Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe BLIJ ik ben met dit middel en heb deze ervaring ook al met allerlei mensen gedeeld. Zij zouden het ook gaan bestellen. Nachtrust is zo belangrijk, en nu kan ik eindelijk zeggen dat ik niet meer iedere dag doodmoe uit bed kom. Dus SUPER BEDANKT DROMENWINKEL!

Marianne, een blije gebruiker.

Manon

Ik kan eindelijk weer doorslapen en lig niet vanaf 5 uur wakker. Prettig in gebruik, niet heel duf ‘s morgens. Erg fijn!

Nellie Griffioen- Klok

Prima smaak en werkt uitstekend!!
Een echte onschuldige aanrader!

Renate Weijman

Ik kreeg als tip via mijn arts van de overgangskliniek te horen dat ‘Droomsap’ enorm helpt en een echte aanrader is bij mijn slechte slapen. Ik was erg sceptisch maar dacht wel als mijn arts dit... Ik kreeg als tip via mijn arts van de overgangskliniek te horen dat ‘Droomsap’ enorm helpt en een echte aanrader is bij mijn slechte slapen. Ik was erg sceptisch maar dacht wel als mijn arts dit adviseert. Ga ik eerst voor een proef verpakking en we zullen ervaren. Maar echt top dit, en als vrouw die zich 25 voelt, een iets oudere echte leeftijd heeft en in de overgang met de nodige uitdagingen al is, is dit werkelijk een ‘droom’ die uitkomt qua goed slapen. Enorm bedankt Vrolijke groetjes Renate

Ellis de Jager

Na eerst een proefzakje droomsap was ik direct overtuigd! Het werkt echt perfect,ik slaap dieper en beter en vaster. Niet vies,weinig nodig,echt een aanrader!Nu alweer mijn 4e flesje besteld en ook... Na eerst een proefzakje droomsap was ik direct overtuigd! Het werkt echt perfect,ik slaap dieper en beter en vaster. Niet vies,weinig nodig,echt een aanrader!Nu alweer mijn 4e flesje besteld en ook vrienden klant gemaakt! Blij!

Pascal

Super spul werkt fantastisch ik kon altijd slecht slapen nu ik dit gebruik slaap ik een stuk beter en langer, ben blij dat vrienden vanuit de sportschool mij deze tip hebben gegeven. (Super blij mee)

Mirjam

Droomsap geeft mij een ontspannen gevoel, waardoor ik goed slaap en ook de volgende dag wat relaxter ben.

Elvira

Het helpt mij altijd goed door slapen overdag tijdens mijn nachtdiensten. Ook om weer terug in het ritme te komen na nachtdiensten.