Bianca

Om na mijn nachtdiensten weer terug te komen in een normaal ritme gebruik ik droom sap, ik slaap er minimaal 9 uur op. En dat is met geen ander middel ooit voorgekomen

M v d Horst

Ik slaap weer goed, en door en tot de wekker gaat. Kan weer goed uitgerust aan een nieuwe dag beginnen

Sven van pouderoijen

De ervaring is zeer uitstekend. Een uur voor slapen gaan een beetje innemen en idd je valt daarna perfect in slaap. Ideaal voor als ik uit de late dienst kom en de volgende ochtend vroeg op moet om... De ervaring is zeer uitstekend. Een uur voor slapen gaan een beetje innemen en idd je valt daarna perfect in slaap. Ideaal voor als ik uit de late dienst kom en de volgende ochtend vroeg op moet om te werken. Zo heb ik toch tenminste goede nachtrust.
Bedankt dromensap, helemaal toppie 👍👍👍

Annet Witteveen

Door droomsap te gebruiken slaap ik beter door. Aangezien ik in de zorg zit en onregelmatige diensten werk is droomsap een aanrader.ik heb veel collega,s aan de ervaring met droomsap geholpen.

Lorena

Super blij met droomsap. Slaap eindelijk goed!!!!
Ik heb dit al aan zoveel mensen aangeraden en iedereen is er zo blij mee!

Jeanet

Onze kennismaking met droomsap was toen mijn man in ploegendienst werkte. Op dit moment gebruiken het meerdere personen bij ons thuis. En het werkt voortreffelijk. Als je het inneemt weet je zeker... Onze kennismaking met droomsap was toen mijn man in ploegendienst werkte. Op dit moment gebruiken het meerdere personen bij ons thuis. En het werkt voortreffelijk. Als je het inneemt weet je zeker dat je een heerlijke nachtrust ( of overdag) maakt! Wij kunnen het niet meer missen.

Cora van Egmond

Het eerste jaar droomsap was in een woord geweldig!! Maar nu ik het langer gebruik merk ik dat mijn lijf eraan gewend raakt en neem soms wat extra’s om toch maar de hele nacht weer eens door te... Het eerste jaar droomsap was in een woord geweldig!! Maar nu ik het langer gebruik merk ik dat mijn lijf eraan gewend raakt en neem soms wat extra’s om toch maar de hele nacht weer eens door te komen. Toch raad ik het iedereen aan want 5 à 6 uur slaap is altijd nog beter dan 3 uurtjes.

Bernard van Iren

Prima, doet gewoon goed z'n werk: lekker snel in slaap vallen nadat je het gedronken heb.

Wedy

Droomsap is voor mij de oplossing om niet wakker te liggen en uitgerust wakker te worden. Vele middelen geprobeerd wat niet hielp. Ik ben erg blij met dit middel.

Sylvia bakker van zanten

Werkt geweldig! amper slaapproblemen