Sinds ik Droomsap gebruik, nu sedert ongeveer 5 maanden, slaap ik een stuk beter. Het is niet zo dat ik aan één stuk doorslaap, maar over het algemeen wel een aantal uren achter elkaar. Dat...Sinds ik Droomsap gebruik, nu sedert ongeveer 5 maanden, slaap ik een stuk beter. Het is niet zo dat ik aan één stuk doorslaap, maar over het algemeen wel een aantal uren achter elkaar. Dat vind ik al een hele verbetering!
I. van den Brink
Als ik DroomSap inneem, slaap ik sneller in. In de ochtend ben ik nog wel wat duf maar omdat ik beter slaap, ben ik ook minder moe en heb ik meer energie. Ook merk ik duidelijk het verschil tussen...Als ik DroomSap inneem, slaap ik sneller in. In de ochtend ben ik nog wel wat duf maar omdat ik beter slaap, ben ik ook minder moe en heb ik meer energie. Ook merk ik duidelijk het verschil tussen een slaappil en DroomSap. DroomSap geef een natuurlijke slaap en dat is niet zo met een slaappil. Ook dat maakt dat ik 's morgens uitgeruster wakker wordt. Zo wie so voelt het wakker worden na een natuurlijke slaap al veel beter.
Allard Riehl
Goede service, goed product👍🏼
Daniëlle Martoredjo
Ben zo blij met Droomsap! Ik slaap eindelijk weer goed. Ik val sneller in slaap en slaap beter door. Ik werk in de zorg met wisselende diensten en heb al veel collega's enthousiast gemaakt die nu om...Ben zo blij met Droomsap! Ik slaap eindelijk weer goed. Ik val sneller in slaap en slaap beter door. Ik werk in de zorg met wisselende diensten en heb al veel collega's enthousiast gemaakt die nu om zijn en het ook gebruiken. Sap ik makkelijk te gebruiken met het bijgeleverde lepeltje. Smaak is in het begin wennen. Levering is vlot. Kortom ik ben fan!
DEKKER
Aanrader, alleen de smaak vindt ik niet lekker 🤮 maar verder een aanrader als u liever geen pillen van de huisarts wilt nemen en toch wat hulp nodig heeft om in te slapen en te dromen👍😴
Joke Engel
Helaas kan ik niet meer zonder. Slaap nog steeds geen hele nacht en droom veel maar krijg toch genoeg nachtrust zo. Zonder droomsap lig ik echt de halve nacht wakker.
Ron
Droomsap werkt perfect voor mij, slaap als een roos
Maureen Ledegang
Zo heerlijk is het om weer door te kunnen slapen😴 vooral in deze voor mij, op medisch gebied een onrustig tijd 🥹 En daar ben ik heel blij om! Dank hiervoor droomsap 🫶🏻
Jeannette Van Gompel
Ik heb al lange tijd erg last van slaapproblemen mijn dochter stuurde mij een proefverpakking en die heb ik uitgeprobeerd en het verbaasde mij( heb al zoveel geprobeerd) het werkt echt! Ik ben er...Ik heb al lange tijd erg last van slaapproblemen mijn dochter stuurde mij een proefverpakking en die heb ik uitgeprobeerd en het verbaasde mij( heb al zoveel geprobeerd) het werkt echt! Ik ben er erg blij mee en ik vertel ook mijn ervaringen weer door.
Charlaine Fabriek
Door het droomsap slaap ik weer goed, in plaats van nachtenlang naar het plafond te kijken. Echt perfect!