Joke Visser

No stress nog maar 1 dag gebruikt, nog niet duidelijk wat het doet. Droomsap had ik al eerder, was op, dus opnieuw besteld. Slaap momenteel niet goed, hopelijk wordt het nu beter. De 1e 2 nachten... No stress nog maar 1 dag gebruikt, nog niet duidelijk wat het doet. Droomsap had ik al eerder, was op, dus opnieuw besteld. Slaap momenteel niet goed, hopelijk wordt het nu beter. De 1e 2 nachten nog niet echt nl.

Linda Kreike

Geweldig! Ik gebruik het alleen als ik het nodig heb. Voor mij is een kleine dosering al genoeg. De volgendeochtend geen enkel probleem bij het opstaan. Ook in tijden van spanning en onrust voor... Geweldig! Ik gebruik het alleen als ik het nodig heb. Voor mij is een kleine dosering al genoeg. De volgendeochtend geen enkel probleem bij het opstaan. Ook in tijden van spanning en onrust voor voor slapen gaan werkt het goed. Chapeau!

Elisabeth Leijen

Nog niet het juiste resultaat de eerste dag sliep ik heerlijk.de 2 dag kon ik niet in slaap komen . uiteindelijk toch 4 uur geslapen dus tevreden

Josee Jansen

Werkt alleen als je het af en toe gebruikt. 3 dagen achter elkaar werkt niet bij mij

Annie Te winkel

Ik slaap geen uren achterelkaar maar dommeld wel weer in ik ben niet moe

Jolanda Reijerse

De bezorging was binnen afspraak binnen. Maar dat het 6 dagen moet duren is mij er raadsel