Team Liquid

Je doet een spoedbestelling, betaalt er aanzienlijk voor om het binnen 2 werkdagen op kantoor te krijgen. Arriveert het meer dan 1 week later!

Klantenservice is oke. Ze hebben ons goed te woord gestaan en wilden meedenken over een oplossing. Maar onze inititele uitvraag kwam dit niet op tijd aan en dat heeft ons echt flink tijd en moeite... Klantenservice is oke. Ze hebben ons goed te woord gestaan en wilden meedenken over een oplossing. Maar onze inititele uitvraag kwam dit niet op tijd aan en dat heeft ons echt flink tijd en moeite gekost om een alternatief te bedenken.

Reactie Drukwerknodig:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback! Wij vinden het ontzettend vervelend dat uw pakket niet op tijd geleverd i, maar helaas hebben wij geen invloed op de levering, omdat dit door de post uitgevoerd wordt.
Omdat wij u hierin wel willen tegemoetkomen hebben wij u via de mail 2 verschillende oplossingen geboden, maar hier helaas nog geen reactie op ontvangen.
Graag zien wij uw reactie spoedig tegemoet!
Team Drukwerknodig

Particulier

Strakke opdruk, ongeacht de kwaliteit van de foto

Snelle levering, strakke opdruk

Christian

Professioneel. Goede mogelijkheid om zelf visitekaartjes te maken via de online tool. Snel geleverd

Online tool.

Lentezwaluw

Snel en mooi resultaat

jos

duidelijke website en snelle levering

ilya

Goedkoop, goede kwaliteit en snel geleverd

goedkoop, goede kwaliteit en snel geleverd

Positief, professioneel, netjes in afhandeling klachten.

Goede klantenservice, pro-actief in het benaderen van klanten als er iets niet goed gaat, mooi product.

Coby

Goed, producten zijn erg mooi en de service heel goed!

Klantenservice, eerst verkeerde latjes besteld (niet goed gekeken). Ik werd aan de telefoon heel vriendelijk geholpen en heb de goede latjes toegestuurd gekregen!

Floor

Fantastische service en goed drukwerk!

Klantenservice goed gebereikbaar en zeer snel antwoord!

De Grave Marianne

Correct