d'n bliek

Top gedaan en snel

netjes af gewerkt

Triton

Ik heb een boek laten drukken. Eerst een proefdruk om te zien of het werkt. Daarna een tweede proefdruk om daarmee mijn eigen foutjes te verbeteren. Daarna een stapeltje exemplaren om die te kunnen... Ik heb een boek laten drukken. Eerst een proefdruk om te zien of het werkt. Daarna een tweede proefdruk om daarmee mijn eigen foutjes te verbeteren. Daarna een stapeltje exemplaren om die te kunnen verspreiden onder recensenten. Maar bij de derde levering kreeg ik eerst een bericht van vertraging, en de boeken die ik daarna alsnog kreeg waren onbruikbaar door drukfouten.

De boeken die ik geleverd kreeg zien er netjes uit. Ze zijn snel geleverd en voor een redelijke prijs.

Reactie Drukwerknodig:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie. Ik zie dat er inmiddels mailcontact is geweest met mijn collega's. We hopen dat het snel is opgelost en dat u de boeken straks naar tevredenheid ontvangt.
Marlon
Drukwerknodig

Martijn

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelheid en prijs

Samara

Een fijne webtool waar je ook gewoon een jpg in kan doen en snelle levering. Heel erg fijn.

Snelle levering en op vragen kwam snel een reactie.

Peter Martens

Erg goed geholpen bij vragen. Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Goede bereikbaarheid.

Duidelijk website.

Nigel

Ik had een foutje gemaakt met mijn emailadres. Eerste klantenservice agent reageerde niet. De tweede wel en hielp me erg goed. Verhuiskaartjes kunnen bestellen met een vlotte levering.

VERBETERPUNT: Een voorbeeld weergave bijv in 3d van een kaart! Ik kon niet zien wat nou onder of boven was dus de achterkant staat eigenlijk op z'n kop als je de kaart omdraait.

Komen afspraken na, funtionaliteit om "projecten" op te slaan op t account om later aan verder te werken.

Mondzorg Lingewijk

Goede website, snelle levering en mooie prijs

snelle levering

Roo

Goed!

Snelle levering, product ziet eruit als verwacht, goede prijs/kwaliteit verhouding

Wim

Makkelijk ontwerpen en bestellen en snelle levering

CrossFit Noord

Goed!

levert snel, zit om de hoek, afhalen mogelijk