Spiegelvisie coaching

Prima!

Handige ontwerptool, snelle levering, zeer tevreden met het eindresultaat

Rachel Kromdijk

Snelle en fijne service

Communicatie, snelle levering

Sarah

Goede ervaring, snelle hulp via de chat en snelle levering.

Snel en goede prijs kwaliteit

Daniëlle Langenhuijsen

Ben zeer tevreden! Zowel over de kwaliteit van het bestelde product als de snelheid waarmee het er was. De prijs/ kwaliteitverhouding en de communicatie met medewerker Dagmar!

Snel
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Goede service (zelfs buiten kantooruren)
Mooi product geleverd

Renske

Geweldig, kan niet anders zeggen! Het is precies zoals ik hoopte dat het zou worden. De kwaliteit was perfect! Ben heel blij met mijn zelf ontworpen boek.

Snelle levertijd. Prachtige kwaliteit.

Femke Grooters

Goede aflevering, ziet er netjes uit, snelle bezorging.

Snelle bezorging, volledig, mooi product

Esther Schenkel

Positief, makkelijke website. Minpunt is dat ik het pakket nergens kon ophalen waardoor ik verplicht was de verzendkosten te betalen en het daardoor een stuk duurder werd. Had graag daar in deze... Positief, makkelijke website. Minpunt is dat ik het pakket nergens kon ophalen waardoor ik verplicht was de verzendkosten te betalen en het daardoor een stuk duurder werd. Had graag daar in deze tijden een tegemoetkoming in gezien. Het pakket kon door de brievenbus dus de verzendkosten waren hoger dan nodig.

makkelijke gebruikersvriendelijke website

Lara

Spoedlevering bleek geen spoedlevering te zijn, had het niet op tijd binnen. Zelf voorkant van het boek gecentreerd aangeleverd, gedrukte versie niet gecentreerd. Weet niet hoe dit heeft kunnen... Spoedlevering bleek geen spoedlevering te zijn, had het niet op tijd binnen. Zelf voorkant van het boek gecentreerd aangeleverd, gedrukte versie niet gecentreerd. Weet niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Onduidelijke instructies op website over hoe aan te leveren product. Zelf eerste keer iets laten drukken, ben er hele 2 dagen mee bezig geweest om dit uit te zoeken.

Live chat

BRN Bewind

Het is heel fijn dat ze zelf het drukdocumenten hebben gemaakt.
Eerste druk was kwalitatief niet goed maar is zonder enig probleem hersteld.

Daadkrachtig

diny

Super mooi produckt 100% verzorgd

veel duidelijker banner dan ik had verwacht, want de website gaf aan foto matige produckt, maar bij aankomst thuis super meegevallen en erg erg mooi TOP .mooi snel !