Roberto Coppens Unlimited

Goed bedrijf en duidelijk

Geven eerlijk aam als het kwalitatief minder is od wat je beter anders kan doen! Ze ?ijn makkelijk te bereiken en heel klant gericht.

Kick

Doen wat zeggen

Snelle levering, redelijke kwaliteit,

Reactie Drukwerknodig:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review op Feedback Company.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review op Feedback Company.
Wat vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent met uw product. Ik zie dat u nog geen contact met ons heeft opgenomen hierover.
Ik zal u even een persoonlijk mailtje sturen om te kijken wat ik voor u kan betekenen om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent met uw product.
Dagmar
Team Drukwerknodig

Anja Zomer

Uitstekende kwaliteit, en super snelle levering

Goed bereikbaar voor vragen

Joyce

Ik heb zelf bierkaartjes ontworpen en laten drukken door Drukwerknodig. Ze waren heel snel en het product was perfect! Zeer mooi werk geleverd.

Goede kwaliteit en duidelijk drukwerk

Mathilde

Positief

Overzichtelijke site. Veel mogelijkheden om contact op te nemen.

Koster

Mooi werk

Kan ook 1 exemplaar laten druk en binden

Rob

Geen enkele klacht. Duidelijke communicatie. Snelle levering. Mooi resultaat (Dibond 60x90). Eerste bestelling bij Drukwerknodig, zeer tevreden. Eén puntje van aandacht: Voor afleveren even een... Geen enkele klacht. Duidelijke communicatie. Snelle levering. Mooi resultaat (Dibond 60x90). Eerste bestelling bij Drukwerknodig, zeer tevreden. Eén puntje van aandacht: Voor afleveren even een vijltje langs de hoeken van Dibond plaat halen want die waren scherp.

Alles was naar wens

Segers Ferre / BassBoosties

Slechte ervaring de druk is veel te donker waardoor er bijna niets zichtbaar is van de foto.

Reactie Drukwerknodig:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de druk niet naar wens is. Graag zoek ik dit verder voor u uit. Ik zal u dan ook per mail benaderen om tot een oplossing te komen.
Hartelijke groet,
Team Drukwerknodig

Frannie Scheffel

Super vriendelijke mensen
Hebben er alles aan gedaan om aan mijn wensen te voldoen.

Goede uitleg en geduld om mij te helpen met het bestellen

Chris

Heel goed