Toine Brouwer

Goede en snelle service

Simon Besters

Uitstekende service, vriendelijk aan de telefoon

Helpende hand en komen afspraken na.

Prima, alleen de spoedbestelling kwam later, vrijdags verstuurd en woensdags pas bezorgd door Post NL

goede communicatie, bezorgefout ligt bij Post.nl

Angela

Ik ben ontzettend tevreden over Drukwerknodig! Het ontwerpen van de bierviltjes ging heel gemakkelijk en werd ook heel snel verzonden. De kwaliteit is super en ben vooral heel blij dat de kleuren zo... Ik ben ontzettend tevreden over Drukwerknodig! Het ontwerpen van de bierviltjes ging heel gemakkelijk en werd ook heel snel verzonden. De kwaliteit is super en ben vooral heel blij dat de kleuren zo mooi zijn gebleven. Ik ga zeker in de toekomst weer bestellen bij Drukwerknodig.

Snelle levering, en kwalitatieve producten.

L.Steffanie

Mijn 1e ervaring overtreft mijn verwachting.

Op 1e momen géén negative reactie.

Erg fijn geholpen. Snel, mooi geleverde producten en fijne hulp via de chat. Super handig dat ik de ontwerpen digitaal kan maken, in het online bewerk programma.

Digitaal bewerk programma, hulp via de chat, prachtige kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook mogelijkheid tot duurzaam papier!

Anton

Goede ervaring, mooi product.

Mila Van der veen

Portfolio laten drukken en ben er erg blij mee. Er waren 2 keer wat foutjes in mijn document maar kon en gewoon opnieuw opsturen.

Goede service
Goed contact met de klant

Gwen Collignon

Erg fijne website, duidelijk, snelle levering en erg netjes verpakt.
Erg fijne website, duidelijk, snelle levering en erg netjes verpakt.
Ik had 5 kaarten besteld, kreeg er uit eindelijk 8. De vouw rand van de staande a5 kaart was alleen scheef, maar dat zie je niet als de kaart staat.

Erg netjes verpakt, overzichtelijke website, snelle levering, mooi product

Linda

Het product is prima, maar de levering was niet geweldig.
Pakket paste makkelijk door de brievenbus, maar werd bij de buren afgegeven.
De verpakking was ook flink beschadigd, maar het...
Het product is prima, maar de levering was niet geweldig.
Pakket paste makkelijk door de brievenbus, maar werd bij de buren afgegeven.
De verpakking was ook flink beschadigd, maar het product was in orde.

Goede prijs