Lekker snel met drukwerk en een fijne website

lekker snel met drukwerk en een fijne website

B.Verdonk

Snelle levering van producten en zeer goede kwaliteit.

Ook zijn ze een van de goedkoopste aanbieders van fotoproducten.

3 exemplaren hardcover boek A5 besteld

Duidelijke website, goede prijzen, mooi gedrukt

Kelsey

Makkelijk te gebruiken en duidelijke eisen/instructies voor de opmaak van de pdf.
Enige minpunt is dat ik betaald heb voor spoedlevering en dit niet vroeger heb aangekregen waardoor ik het dus even goed als gewone levering had kunnen bestellen..

perfecte afwerking en qualiteitsdrukwerk!

Prima bedrijf. Werkt snel en de drukkwaliteit is top. Vergaten bij de eerste aflevering wel de muurbevestiging, en door transport was het exemplaar beschadigd. Gelukkig wist Drukwerknodig dit zeer... Prima bedrijf. Werkt snel en de drukkwaliteit is top. Vergaten bij de eerste aflevering wel de muurbevestiging, en door transport was het exemplaar beschadigd. Gelukkig wist Drukwerknodig dit zeer goed op te lossen.

Prijs-kwaliteit
Zeer vriendelijke klantenservice
Snel in huis.

Goed product, uitstekende website

Snelle levering, schappelijke prijs

Goed. Ook toen de eerste keer de druk niet goed was. Keurig behandeld en op tijd een ander boek.

Merel

Niet helemaal tevreden. Alles ging goed totdat ik de 50 exemplaren geleverd kreeg. De kaften zijn krom getrokken, waarschijnlijk door te hoge luchtvochtigheid bij drukken of afwerking. Terwijl de... Niet helemaal tevreden. Alles ging goed totdat ik de 50 exemplaren geleverd kreeg. De kaften zijn krom getrokken, waarschijnlijk door te hoge luchtvochtigheid bij drukken of afwerking. Terwijl de proefdruk er zo goed uit zag.

Communicatie is goed.

Reactie Drukwerknodig:

Beste Merel,
Beste Merel,
Bedankt voor uw review. Ik vind het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Ik zoek het graag verder uit en daarom heb ik u een mail gestuurd. Graag los ik het via die weg op.
Elianne
Team Drukwerknodig

Heel fijn dat ik van tevoren mijn pdf bestanden kon uploaden voor dat ik betaald had en zodat ik dit nog kon aanpassen als het niet voldoet aan de aanlever specificatie.

Ik kon hier van te voren mijn pdf bestanden uploaden voor dat ik betaald had. En als de pdf niet voldoet aan de eisen dan gaf die dit ook aan. Waardoor ik dit nog kon aanpassen en opnieuw kon... Ik kon hier van te voren mijn pdf bestanden uploaden voor dat ik betaald had. En als de pdf niet voldoet aan de eisen dan gaf die dit ook aan. Waardoor ik dit nog kon aanpassen en opnieuw kon uploaden. Dit heb ik tot nu toe nog niet gehad bij andere drukwerk bedrijven. Want je hebt ook drukwerk bedrijven wanner je pas kan uploaden nadat je betaald hebt. Ik had met spoed besteld en kwam ook zoals de datum is aangeven. Alleen ik wist niet dat me bestellingen met de post (dus niet de pakketdienst) kwam want anders had ik hem nog mee kunnen nemen naar mijn expo voor school. Maar nog ben ik er heel blij mee.

Dus misschien een tip/feedback voor de volgende keer: Dat je als opties kan kiezen voor bezorgen, je laat hem door de pakketdienst bezorgen of door de gewone post. Ik ben hiervoor bereidt om er extra voor te betalen.

Ik heb een aantal keer contact met het bedrijf gehad en ik ben elke keer netjes geholpen.

Snel & Klantgericht