Goed! Een boekje besteld. Goedkoop en precies zoals we hem ingestuurd hadden

Goedkoop

Kaylee de Bruin

Ze reageerden snel op mijn vragen met goede hulp. Toen ik eenmaal mijn bestelling heb geplaatst met spoed was hij heel snel binnen! Het kwam drie dagen eerder binnen dan aangegeven (dus nog sneller... Ze reageerden snel op mijn vragen met goede hulp. Toen ik eenmaal mijn bestelling heb geplaatst met spoed was hij heel snel binnen! Het kwam drie dagen eerder binnen dan aangegeven (dus nog sneller dan snel).
Ben erg blij met bijn boek, zoet er mooi en proffesioneel uit, alleen het papier is lichtelijk gegolft maar daar stoor ik persoonlijk niet heel erg aan.

Behulpzaam, snel, goede producten, mooie prijs, makkelijke website en overzichtelijk.

HUUSHINNE lifestyle

Prima geregeld snelle levering. Prima online editor.
Stond een pdf check aangevinkt wat niet nodig was. Snel en attent opgelost door medewerker.

Reactie Drukwerknodig:

Bedankt voor uw feedback, goed om te horen dat u zo tevreden bent!
Team Drukwerknodig

P.J. de Rouw DeNachtdienst Fotografie

Ik kwam bij Drukwerk uit via de Fotofabriek omdat ik daar te horen kreeg dat ik bij Drukwerknodig maatwerk in dibond kon kiezen. Ik heb inmiddels 2x een maatwerk dibond besteld en ik ben zeer... Ik kwam bij Drukwerk uit via de Fotofabriek omdat ik daar te horen kreeg dat ik bij Drukwerknodig maatwerk in dibond kon kiezen. Ik heb inmiddels 2x een maatwerk dibond besteld en ik ben zeer tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding.

De mogelijkheid om te communiceren is een sterk punt, via chat werden mijn vragen duidelijk beantwoord op een vriendschappelijke wijze.

Remunt

Overzichtelijke site gemakkelijk om een order te plaatsen zeker voor grafici!

Snelheid van leveren!

Jan Heijnen

Op het laatste moment een boekje laten drukken; op tijd geleverd en prima resultaat.

Idioot snelle levertermijn, betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit verhouding, klantenservice goed bereikbaar, in Nederland gevestigd

Bedankt voor uw review!

Irene

EXCELLENT!

High quality prints, delivery on time, well made package

Bedankt voor uw review!

Naast het leveren van een uitstekend product was ook de communicatie met de medewerkers zeer goed. Bereikbaarheid en snelle goede reacties en adviezen waren uitstekend.

geleverde drukwerk en communicatie

Tom

Reeds een tiental boeken, kaarten,... laten drukken. Dit smaakt naar meer. De service, kwaliteit en vriendelijkheid zijn top!

Service, drukkwaliteit, communicatie, klantvriendelijkheid.

J. van Nieuwenhuijzen

Goed!