Nathalie

Ik heb mijn afstudeerverslag in boekvorm laten drukken bij Russell Print. De vijf boeken zien er prachtig uit en ik ben er heel blij mee. Ook werden ze extreem snel geleverd - op donderdag besteld... Ik heb mijn afstudeerverslag in boekvorm laten drukken bij Russell Print. De vijf boeken zien er prachtig uit en ik ben er heel blij mee. Ook werden ze extreem snel geleverd - op donderdag besteld en op dinsdag in huis. Ik ben er heel blij mee :)

Snel gedrukt en geleverd, goed contact via klantenservice

Reactie Drukwerknodig:

Bedankt voor deze volledig review!
We wensen je heel veel succes met afstuderen.
Groetjes,

050-fotografie

Zeer goed

Studente Grafische vormgeving

Een hele goede ervaring. Gemakkelijk in gebruik. Echt prijskwaliteit. Snelle levering zoals beloofd. Verzorgd ingepakt bezorgd. Print zag eruit zoals afgeleverd, zonder onaangename verrassingen. Een hele goede ervaring. Gemakkelijk in gebruik. Echt prijskwaliteit. Snelle levering zoals beloofd. Verzorgd ingepakt bezorgd. Print zag eruit zoals afgeleverd, zonder onaangename verrassingen.
Niets op aan te merken! Ik ben zeer tevreden.

Veel richtlijnen voor het aanleveren van de PDF. Met Sjablonen indien nodig, Super!
Goed dat je geen 'foute' bestanden kunt uploaden. ;) Het bespaard iedereen ontevredenheid.
Heel...
Heel gemakkelijk in gebruik, het is geweldig hoe vlot je je boek kunt samen stellen en dan meteen een prijs berekend krijgt.
De automatische berekening van de rugdikte bij het samen stellen van het boek.
Je krijgt net genoeg mails met informatie, niet te veel, net voldoende, geen overbodigheden.
Correcte prijs.
Goed geleverd.
Prints zagen eruit zoals verwacht.

Reactie Drukwerknodig:

Bedankt voor deze review!
Ik neem je feedback zeker mee voor de volgende update ronde, wellicht kunnen we er wat mee doen.

JW

(Bewerkt)

ik moest na het uploaden van het bestand nog iet wijzigen. dit was geen probleem.

Het product zag er goed uit, maar werd helaas te laat geleverd.

Het eindproduct werd heel netjes geleverd en zag er goed uit. Afdrukken van erg goede kwaliteit!

Bedankt voor je review!
Ik zie inderdaad staan dat je een spoed bestelling heb geplaatst, wij hebben de order ook met spoed geproduceerd en op de afgesproken tijd verzonden. Helaas hebben we geen invloed op wat er met het pakket gebeurd bij PostNL.
Team Russell

Ik heb geen bericht gehad dat mijn bestand niet klopte, ondanks dat ik hier wel voor betaald heb. Ik kwam er per toeval achter waar door mijn spoed bestelling alsnog vertraging opliep. Ook heb ik... Ik heb geen bericht gehad dat mijn bestand niet klopte, ondanks dat ik hier wel voor betaald heb. Ik kwam er per toeval achter waar door mijn spoed bestelling alsnog vertraging opliep. Ook heb ik verder steeds zelf om updates moeten vragen omdat ik niks te horen kreeg.

Op de chat van de website zelf werd ik wel goed geholpen. Ze hebben me enigzins gerust gesteld

A.Kuipers

Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Ook werk aan mij afgeleverd waar ik erg tevreden over ben.

Het contact is uitstekend geweest. Prima in-en voorgelicht. De dames Ingrid en Simone zijn erg goed in de communicatie.

Goed duidelijk en snel contact. Aanpassingen werden exact zoals gevraagd uitgevoerd. De levering was ook heel snel. Resultaat is mooi. Heel tevreden dus.

Zie opmerking 1

Reactie Drukwerknodig:

Bedankt voor deze review.
Hier doen we natuurlijk elke dag ons best voor .
Bedankt en graag tot een volgende keer.
Marloes

Sanne

Voor een cadeau heb ik bier etiketten ontworpen en besteld bij Russell Print. Er stond dat de etiketten uiterlijk 4 mei geleverd zouden worden. Perfect, omdat ik ze 5 mei nodig zou hebben. Helaas... Voor een cadeau heb ik bier etiketten ontworpen en besteld bij Russell Print. Er stond dat de etiketten uiterlijk 4 mei geleverd zouden worden. Perfect, omdat ik ze 5 mei nodig zou hebben. Helaas pas op 9 mei binnen gekregen, dus heb er niets meer aan. Zonde van de bijna €25...

Etiketten zien er goed uit

Goedemiddag,

Goedemiddag,

Wanneer ik je review lees schrik ik een beetje. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Graag wil ik je een passende oplossing bieden. Zou je misschien contact met ons op kunnen nemen?
Graag hoor ik van je.

Groeten,

Simone

Prima, geven snel antwoord op vragen