Goeie service, geduldige en vriendelijke medewerkers. Mooie kwaliteit van geleverd drukwerk. Snelle levering. Sympathieke prijs.

Kwaliteit en service.

ITRACTION

Uitstekend en snel opgepakt.

Verona

Uitstekend, snel en zeer behulpzaam!

Geduldig, zeer behulpzaam en snel

Ik was laat met een order op vrijdagmiddag, maar alles is toch nog binnen 2 dagen geleverd!

Zeer snelle en correcte afhandeling

Printing on Demand, oplage 1 exemplaar. Ondanks de voor het bedrijf kleine marge werd ik door het personeel keurig behandeld, te woord gestaan en ondersteund waar nodig. Ik zal bij komende... Printing on Demand, oplage 1 exemplaar. Ondanks de voor het bedrijf kleine marge werd ik door het personeel keurig behandeld, te woord gestaan en ondersteund waar nodig. Ik zal bij komende activiteiten zeker Russel weer benaderen. Prijs / kwaliteit is prima.

Communicatie, service.

2 maal mijn stageverslag hier laten printen, 2 maal fout gegaan en de 2e nog erger dan de 1e. Per direct contact opgezocht na de levering van de 2e, vrij snel eerste antwoord gehad maar tot op heden... 2 maal mijn stageverslag hier laten printen, 2 maal fout gegaan en de 2e nog erger dan de 1e. Per direct contact opgezocht na de levering van de 2e, vrij snel eerste antwoord gehad maar tot op heden nog niks gehoord over een oplossing.

Prijs is redelijk

Leuke boeken gemaakt en hier laten bedrukken

Proef exemplaar voordat de druk gaat starten is erg fijn

Super

Persoonlijk contact/hulp

Super! Professionals & toch voor een scherpe prijs. Mijn boek is er perfect uitgekomen.

Goede communicatie, lage tarieven. Ze bellen ook even als er iets niet duidelijk is. Snel & goede kwaliteit.

Zeer goed

Goede opvolging