In het begin wat gebrekkige communicatie, nadien was het beter. Niet alle antwoorden op gestelde vragen.
Tijdige levering,
Ik heb er 20 boeken laten drukken
De medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen waar nodig
Boekje drukken
Na fout van Russell print extreem snel en goed opgelost
Super goed geholpen door de medewerkers. Zelf had ik Dinsdag een spoedbestelling gedaan en het zou Vrijdag bezorgd worden. Het bleek dat mijn bestanden niet goed waren opgeleverd nadat ik contact...
Zij stonden open om je telefonisch zoveel mogelijk te helpen en ik had niet het gevoel alsof zij het vervelend vonden of dat ik de mensen te veel moeite heb bezorgd.
Super positief! Geduldige hulp en het werd heel snel geleverd in super goede kwaliteit.
Ik werd heel goed geholpen toen ik dingen verkeerd aanleverde en het kwam ontzettend snel aan, terwijl ik het niet eens met spoed had gedaan.
De service was goed. Ze zijn beleefd en snel met reageren.
De snelle reactietijd
Duidelijke website, goede klantenservice.
Het was wel lastig om uit alle opties, de juiste te kiezen. Dan heb ik het over de soorten papier, kaft, etc.
Voor een leek als ik was het best...
Ik heb de klantenservice als zeer prettig ervaren, zowel in de mail als in het telefonische contact.
Ik had een spoed order geplaatst omdat ik voor de afronding van mijn stage mijn stage verslag moest laten drukken. Ik had dit op dinsdag besteld om zo uiterlijk zaterdag te ontvangen. Na het maandag...
Prijs is goed, en goede kwaliteit eindproduct
Goede prijzen, snelle levering.
Toen er iets mis was mailde ze snel.