Netjes, alleen jammer dat het boek niet naar wens geprint is.

De mail die ik kreeg waarin stond dat ik het verkeerd had aangeleverd.

Mijn bestanden waren helaas niet meteen door het systeem gekomen, gebeld met Russell Print waarna ze het netjes en snel opgelost hebben en ik alsnog mijn boeken heb kunnen ontvangen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Chris van den Hoogen

Ik was onder de indruk van de verleende service, daar, waar ik nog nimmer met dit "bijltje had gehakt" heeft men mij zeer goed terzijde gestaan.

Men luistert en men proeft - ook via de telefoon - dat men moeite doet de cliënt te HELPEN : de cliënt staat duidelijk centraal!

Goed geholpen, mooi boek geworden. Wel een drukfoutje erin, en de foto's zijn niet heel mooi. Wel een prima boek verder.

Heel goed en snel geholpen.

Erik Visser fotografie

A1 print besteld. verliep zeer voorspoedig en ben met resultaat 9wederom0 zeer tevreden.

Prettige medewerkers, hoge kwaliteit eindproduct. Redelijke prijs. Zeer snelle levering

Snel geleverd, product voldoet aan mijn verwachtingen

Snel en netjes geleverd, De site is duidelijk en geeft een juiste leverdatum weer, had deze zelfs nog een dagje eerder.

Goed. Voor de tweede keer is het goed gekomen.

Prijs/perfecte website waar je direct 'een offerte' krijgt.

Prima contact over inhoud en gang van zaken, mooi resultaat

Laagdrempelig contact; geeft betrouwbaar gevoel over aandacht voor en correct verwerken van pdf tot boekje

Goedkoop, goede kwaliteit, snel, goede communicatie. Zeer positief. 9/10 with rice

Zie bovengenoemde