Iwan

Perfect, goede comminicatie en doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

Thea

Ik ben enorm tevreden over Russellprint. Ik bestelde enkele maanden geleden tien boeken bij hen. Ik werd steeds goed geïnformeerd en de levering verliep snel en probleemloos. Bij vragen nam ik... Ik ben enorm tevreden over Russellprint. Ik bestelde enkele maanden geleden tien boeken bij hen. Ik werd steeds goed geïnformeerd en de levering verliep snel en probleemloos. Bij vragen nam ik contact op met het bedrijf en kreeg steeds erg snel antwoord.

Afgelopen week bestelde ik kaartjes bij Russellprint. Door omstandigheden waren de kaartjes omgekeerd gedrukt. Ik mailde dit naar het bedrijf en had de dag nadien herdrukte kaarten in de brievenbus, helemaal kosteloos!

Ik ben enorm tevreden en zou het bedrijf aan iedereen aanraden.

De communicatie en de klantvriendelijkheid vind ik een zeer sterk punt. Bij een onduidelijkheid mailde ik naar het info e-mailadres en kreeg altijd erg snel antwoord. Marloes (de mevrouw met wie ik... De communicatie en de klantvriendelijkheid vind ik een zeer sterk punt. Bij een onduidelijkheid mailde ik naar het info e-mailadres en kreeg altijd erg snel antwoord. Marloes (de mevrouw met wie ik mailde) was steeds bereid te helpen.

Prettig

nee

Maarten

De kosten voor het drukken zijn laag, maar alle kosten die erbij komen voor de service zijn volstrekt belachelijk. Ik heb uiteindelijk het dubbele moeten betalen, omdat de drukkerij mij kosten heeft... De kosten voor het drukken zijn laag, maar alle kosten die erbij komen voor de service zijn volstrekt belachelijk. Ik heb uiteindelijk het dubbele moeten betalen, omdat de drukkerij mij kosten heeft laten betalen om jpg's om te zetten naar een pdf. Ook heb ik betaald voor een snelle levering, maar dankzij de trage reactie van de medewerker kwam mijn boek alsnog te laat. Alleen van het checken van je pdf betaal je al tien euro. Verwacht geen service van dit bedrijf. Slechte drukkerij die ik ooit heb meegemaakt.

Niks.

Reactie Drukwerknodig:

Beste Maarten,
Beste Maarten,
We vinden het vervelend om te horen dat u onze service zo heeft ervaren. Onze prijzen zijn op basis van bestanden die druk-klaar worden aangeleverd. De door u aangeleverde bestanden waren losse jpg afbeeldingen en niet druk-klaar. Onze vormgever heeft dit voor u omgezet omdat u dit zelf niet kon, hier betaald u inderdaad een bedrag voor. Dit is vooraf met u gecommuniceerd en hier heeft u akkoord op gegeven. Ondanks het ervaren ongemak hopen we dat het boek in goede orde is ontvangen!
Team Russell Print

Matig

De communicatie; vriendelijk en adequaat

Maxime Taconis

Matig, in verband met dat de hardcover alsnog scheef is afgedrukt.

de kwaliteit van het bedrukte papier is goed.

Reactie Drukwerknodig:

Beste Maxime,
Beste Maxime,
We hebben meerdere keren contact met u proberen op te nemen om een oplossing te vinden voor het probleem, tot op heden hebben we helaas nog geen reactie ontvangen. Zou u contact met ons kunnen opnemen?
Team Russell Print

Kim van der Eng

Een hele goede service, onze proefdruk was super snel geleverd , zodat ervoor de totale spoed bestelling maar 4 dagen nodig was.

Directe handelen
menselijk contact

Hebbers

Fijn dat je een proefdruk ontvangt, gaat allemaal erg snel!

Snelle levering!

Kan niet beter

heldere communicatie, super dienstverlening en mee denken

Ik heb voor de vereniging boeken besteld en de opmaak laten controleren door hen. De communicatie was vanaf het begin prima.

De prijs per stuk voor een boek (aantal bladzijde was 150 stuks) bij lage afname is zeer aantrekkelijk.