Astrid

Ik vond de print kwaliteit erg tegenvallen.

nee

Reactie Drukwerknodig:

Beste Astrid,
Beste Astrid,
Bedankt voor uw review op Feedback Company. We stellen het zeer op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Ik heb u hiervoor een mail gestuurd.
Bas
Drukwerknodig.nl

Team-powerpuff

Geweldig

Goed bereikbaar en leveren echt mooi werk.

Zeer goed

snel geleverd

Harry

Aanpassing na de bestelling voor het drukproces was makkelijk te herstellen.

Script Correct Communicatie

Prima ervaring. Just in time wat betreft productie. Maar koeriersdienst verzuimde.

Online bestellen

Rheset

Super

snelle service, goed meedenken en veel diverse opties qua drukwerk.

Jonas

Mooie viltjes, redelijk scherp en veel mogelijkheden, kleur was niet helemaal de kleur die ik besteld had had groen moeten zijn was meer grijs maar ja.

Veel mogelijkheden voor een prima prijs.

Reactie Drukwerknodig:

Beste Jonas,
Beste Jonas,
Bedankt voor uw review op Feedback Company. We stellen het zeer op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen. We vinden het jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent met de kleur. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd.
Bas
Drukwerknodig.nl

Rina Sikkema

Ik heb voor het eerst zelf een boek laten drukken en vond dat heel spannend. Ben geweldig ondersteund en het eindresultaat was boven verwachting.

Heel vriendelijke en geduldige klantenservice
Snelle beantwoording van vragen en mails
Mooie vormgeving
Ze komen al hun afspraken na

Jan Vermeulen

Zeer positief. Snelle levering en goed product. Bovendien erg klantgericht.

Ik werd per email geïnformeerd dat het bestand dat ik oorspronkelijk had opgestuurd niet goed was en kreeg de kans om een gecorrigeerde versie te sturen. Contact met de helpdesk was ook goed en... Ik werd per email geïnformeerd dat het bestand dat ik oorspronkelijk had opgestuurd niet goed was en kreeg de kans om een gecorrigeerde versie te sturen. Contact met de helpdesk was ook goed en professioneel.

Vormgeving Kirsten Blikman

Ik heb bij Drukwerknodig een boek laten printen met veel beeldmateriaal en kleur en het zag er fantastisch uit!

Kwaliteit, snelheid en service