Lammertina van der Wekken (gemeente Goes)

Mooie producten voor een prima prijs.

Producten zien er prima uit.
Prijzen zijn prima.
Gebruiksvriendelijk programma.
Snelle levering.
Klantenservice zelfs op zondag bereikbaar.

rita Wiersma

Adequaat

geleverd volgens belofte, niet duur, goede kwaliteit

Angelorina

Erg goed, na misdruk snel contact kunnen opnemen en heel vriendelijk en bijzonder snel geholpen.

Gemakkelijk contact op te nemen, vriendelijke mensen, die meedenken. En heel snel!

Soester Schaakclub 1922

Prima service, goede kwaliteit drukwerk

Vereniging NIP

Goede en snelle levering. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Men kijkt mee of de aangeleverde bestanden tot een goed resultaat kunnen leiden. Duidelijk aangegeven: goed, matig, slecht.

Jaap Baumann

Geweldig, ze hebben een zeer goede site, dat snel en effectief werkt. Dan geef je de opdracht voor een boek van 62 pagina's, en het wordt binnen een zeer korte tijd geleverd. Uitpakken en kijken, in... Geweldig, ze hebben een zeer goede site, dat snel en effectief werkt. Dan geef je de opdracht voor een boek van 62 pagina's, en het wordt binnen een zeer korte tijd geleverd. Uitpakken en kijken, in een woortd fantastisch, prachtig, helemaal te vreden. En ook nog voor een schappelijke prijs.

Snel, goed telefonisch bereikbaar, zelfs na kantoortijd..
Prima drukwerk kwaliteit, en prachtig gebonden.

pauline

Goed! snel geleverd en ziet er mooi uit

snel, makkelijk te ontwerpen

Ellen

Goed en snel geleverd

Aantrekkelijke prijzen, snelle levering en fijne site.

Pack Improve

Zeer goed, snel en prima kwaliteit tegen gunstige prijs.

Flexibel en meedenkend

Mies / GLR

Ik doe veel projecten met studenten en voor ons laatste project hadden we rol-up banners nodig. Hier hebben je sowieso een korte levertijd, maar toch nog spoed achter gezet. Blijkt dat er toch een... Ik doe veel projecten met studenten en voor ons laatste project hadden we rol-up banners nodig. Hier hebben je sowieso een korte levertijd, maar toch nog spoed achter gezet. Blijkt dat er toch een foutje in het ontwerp was geslopen. Contact opgenomen en kon alsnog een nieuwe file sturen. Kregen daarna alles mooi op tijd en helemaal perfect binnen. Fijn bedrijf waar je persoonlijk contact kunt hebben met de medewerkers.

Luisterend en meedenkend. Probleemoplossend.