CYN

Goede service, snel geholpen, goed product.

Er was iets mis met mijn bestelling maar ik werd snel geholpen en er werd gratis een nieuwe bestelling verzonden

Goede service, goede kwaliteit van producten

Aris

Wij hebben een boekje laten drukken voor een schoolproject en zijn harstikke tevreden! De kleuren en kwaliteit zijn heel mooi en goed geworden. Wel hadden ze wat duidelijker moeten zijn dat er meer... Wij hebben een boekje laten drukken voor een schoolproject en zijn harstikke tevreden! De kleuren en kwaliteit zijn heel mooi en goed geworden. Wel hadden ze wat duidelijker moeten zijn dat er meer kosten bij zou komen vanwege het laten bezorgen enz, of we hebben het totaal gemist of het stond niet duidelijk aangegeven.

-Goede en mooie kwaliteit
-Veel keus in alles (formaat, papier, kaften, etc)
-Monsterbox met papiersoorten mogen aanvragen

Tinybridge.

Als Posterwebshop recent de eerste bestelling gedaan bij deze drukker. De print was volledig naar wens. Helaas zaten er kreukels in de poster. De klantenservice gebeld en de volgende dag had ik... Als Posterwebshop recent de eerste bestelling gedaan bij deze drukker. De print was volledig naar wens. Helaas zaten er kreukels in de poster. De klantenservice gebeld en de volgende dag had ik nieuwe posters in huis. Mooie prints en een super klantenservice, zoals het hoort!

Prints van goede kwaliteit en een goede klantenservice.

Lieneke

Makkelijk, goede kwaliteit en goedkoop

Klaas van Slooten | GOF

Voor het eerst hier wat laten drukken/printen. Dat is uitstekend bevallen: snel en zeer fraai.

Goede communicatie, uitstekend printwerk.

DVWZ

Goed product en snelle levering

WijS!

Ik ben goed, snel en adequaat geholpen

Communicatie, kwaliteit, zorgvuldigheid

Teunissen

Snel en keurig

makkelijk om zelf aan te maken

Eveline van Duyl

Best snelle levering maar lang niet altijd mooi.

redelijk snel en pakken klachten goed op.

Reactie Drukwerknodig:

Beste Eveline,
Bedankt voor uw feedback!
Beste Eveline,
Bedankt voor uw feedback!
We vinden het jammer dat de kwaliteit niet geheel naar wens is. Gelukkig hebben wij de oorzaak gevonden en gaan wij uw bestelling opnieuw drukken met een nieuw bestand.
Jorja van Drukwerknodig

Leever