Meike

Zeer blij met het eindresultaat, spoedlevering aangevraagd en deze konden ze niet waar maken door een fout in het systeem, gelijk gebeld en de volgende dag alsnog in huis en krijg de kosten van... Zeer blij met het eindresultaat, spoedlevering aangevraagd en deze konden ze niet waar maken door een fout in het systeem, gelijk gebeld en de volgende dag alsnog in huis en krijg de kosten van spoedlevering terug. Product ziet er goed uit en goede prijs!

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Anneke Damen Administratieve Diensten

Positief.
De mogelijkheden van het bewerken van de folder zou wat uitgebreide kunnen

Snelheid groot assortiment

Ton van er Laan

Wilde enkele proefdrukken voor een boek met voornamelijk zwart-wit foto's. De website geeft veel informatie hoe e.e.a. in te stellen en je kunt een paar proefdrukken bestellen om het resultaat te... Wilde enkele proefdrukken voor een boek met voornamelijk zwart-wit foto's. De website geeft veel informatie hoe e.e.a. in te stellen en je kunt een paar proefdrukken bestellen om het resultaat te zien. Dat kost dan wel ruim 12 euro, terwijl een andere drukker dat gratis deed (maar diens kwaliteit van zwart-wit haalde het niet bij drukwerknodig.)

Snelle en correcte levering, goede informatie over boeken en hoe de materialen aan te leveren.

BC Mixed

Onlangs 10 boeken besteld ivm een 60 jarig jubileum, ze zien er fantastisch uit. Hele mooie kwaliteit. Mooi materiaal en perfecte afwerking. Er volgt zeker nog een nabestelling? Helaas laat de... Onlangs 10 boeken besteld ivm een 60 jarig jubileum, ze zien er fantastisch uit. Hele mooie kwaliteit. Mooi materiaal en perfecte afwerking. Er volgt zeker nog een nabestelling? Helaas laat de presentatie van het boek nog even op zich wachten ivm de Corona regels.

-Met behulp van een gratis proefdruk heb ik nog mooi wat dingen aan kunnen passen. (Kleur van kaft en foto’s)
-monsterbox met voorbeelden van papiersoorten was snel binnen. Hierdoor was het gemakkelijk om een keuze te maken.
-fijne klanten service, vakkundig en vriendelijk.
-goede prijs kwaliteit verhouding.
-snelle verwerking en goed verpakt.

Maureen

Erg fijne en goede service, zijn erg blij met het eindresultaat!!

Snelle reacties op mail. Goede kwaliteit van het drukwerk.

De Leuw

Site is toegankelijk en werkt makkelijk

Best veel mogelijkheden

Etienne Raes

Mooie kunst brochure, voldeed aan de verwachtingen

Prijs, kwaliteit OK, snelle service, vriendelijke professionele begeleiding : top service !

Abi Lula

Goede kwaliteit producten. Niet perfecte kwaliteit, maar wel goed.

Het samenstellen van drukwerk was heel makkelijk via de ingebouwde design app. Snelle levering.

Sem

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Veel producten en mooie drukwerken

Nienke Broekman

Ik had mijn boekjes hier besteld voor mijn eindexamen verleden jaar. Ik was zeer tevreden, ook zeker met de klantenservice. Er werd snel gereageerd en ik kreeg zelfs een extra boekje, omdat ze blij... Ik had mijn boekjes hier besteld voor mijn eindexamen verleden jaar. Ik was zeer tevreden, ook zeker met de klantenservice. Er werd snel gereageerd en ik kreeg zelfs een extra boekje, omdat ze blij waren met mijn bestelling stond er.

Vriendelijk!