Carla Hartog (en 11 collega's)

Met een aantal collega's verschillende tegeltjes besteld

vriendelijk, flexibel en echt klantgericht

Else Klinge

Altijd goed!!

Moeiteloos, snelle levering, netjes!!!

Mark

Snelle levering en via de site eenvoudig je eigen ontwerp aan te maken. Het resultaat was precies zoals gewenst.

Zeer vriendelijke klantenservice

Let's meet

Bestellen ging gemakkelijk. Service goed. Ik vroeg om een illustrator bestand (ipv InDesign) en dat mailen ze me graag, dat is helemaal top. Ik zou persoonlijk dit bij elk product standaard doen,... Bestellen ging gemakkelijk. Service goed. Ik vroeg om een illustrator bestand (ipv InDesign) en dat mailen ze me graag, dat is helemaal top. Ik zou persoonlijk dit bij elk product standaard doen, veel producten worden ook in illustrator gemaakt.

Service

Sofia

Super service en super kwaliteit!!!

Super kwaliteit en goede uitleg

J

Snelle Service en goede kwaliteit, enige min puntje is hoe de prijzen zijn weergegeven op de website. Er stond eerst 14 euro, hier kwam exclusief 4 euro bij BTW en toen ook nog eens extra service... Snelle Service en goede kwaliteit, enige min puntje is hoe de prijzen zijn weergegeven op de website. Er stond eerst 14 euro, hier kwam exclusief 4 euro bij BTW en toen ook nog eens extra service kosten. Uiteindelijk 22 euro. Heb liever dat dit up front beter gecommuniceerd wordt.

Ik kan niet echt de service vergelijken met anderen maar de service was snel en goede kwaliteit.

Uitgeverij Jan Cammeraat

Super

Uitstekend drukwerk met uitstekende begeleiding

Sadé Daal

Drukker gebruikt voor maken geboortekaartje. Ik had zelf een pDF klaar. Die voldeed helaas niet aan de upload eisen. Ik heb gebeld en er werd uitgelegd dat ik hun online editing programma kon... Drukker gebruikt voor maken geboortekaartje. Ik had zelf een pDF klaar. Die voldeed helaas niet aan de upload eisen. Ik heb gebeld en er werd uitgelegd dat ik hun online editing programma kon gebruiken en de PDF kon toevoegen als afbeelding. Zo ook gedaan. Resultaat ziet er mooi uit. Alleen jammer dat er niet echt een optie werd aangereikt om de bestaande PDF eventueel aan te passen. Dus wellicht een idee om iets meer met de klant mee te denken/mee te kijkeen of het aangeleverde materiaal goed is. De prijs was beduidend lager dan van andere drukkers!

Goede website en vrij makkelijk om zelf online drukwerk samen te stellen. Aantrekkelijke prijs. Snelle levering

Jacqueline

Ik heb 2 boeken laten drukken

goede service
snelle levering ondanks de coronatijd
mooi eindproduct
nette prijzen

Beeldbank van Mösenghem (Willem de Ridder )

Alles is vlot en correct verlopen

Uitschieter was de snelle verzending van het product