Sietske

Mooie kwaliteit van de bestelde ansichtkaarten en snelle levering.

Goede uitleg bij de opties die er zijn. Zo kan je de juiste keuze maken.

Lisa

Drukfout in de tekst

Snel verzonden

Reactie Drukwerknodig:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review op Feedback Company.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review op Feedback Company.
Ik vind het jammer om te lezen dat u geen fijne ervaring met ons heeft gehad. Uit uw review kan ik niet opmaken of u hiermee de spelfout in uw opmaak bedoelt of dat er iets mis is met de bedrukking van het product zelf, wat los zou staan van uw opmaak.
Als u in de gelegenheid bent ons een foto van het betreffende product te mailen, bekijk ik het graag even voor u. Hopelijk kunnen we dan tot een gepaste oplossing komen samen.
Een hele prettige middag gewenst.
Marlies
Team Drukwerknodig

I.S.

Superrr...

echt mooie kleuren en fijn papier...

Schoenmaker

Grote A0 poster besteld van eigen fotografie. Het resultaat was snel bezorgd, zelfs in deze uitdagende tijden. Kwaliteit van de afdruk is prima. De foto bevatte veel zwart (Astrofotografie) en bij... Grote A0 poster besteld van eigen fotografie. Het resultaat was snel bezorgd, zelfs in deze uitdagende tijden. Kwaliteit van de afdruk is prima. De foto bevatte veel zwart (Astrofotografie) en bij sommige invalshoeken is een print-patroon te zien, maar dit is niet storend.

Snelle levering, zeer gunstig geprijsd. Concurrenten rekenden voor dezelfde grootte ruim het dubbele.

Kim Koreman

Hele goede ervaring, op tijd een uitstekend product afgeleverd, geheel naar wens

Makkelijke en heldere bestelprocedure, goede templates

gebitonline

Slecht te bereiken na slechte kwaliteit leveren

Reactie Drukwerknodig:

Goeiemiddag,
Bedankt voor uw review.
Wat ontzettend jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met ons product.
Ik lees ook dat uw bevinding is dat wij slecht te bereiken zijn, echter...
Goeiemiddag,
Bedankt voor uw review.
Wat ontzettend jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met ons product.
Ik lees ook dat uw bevinding is dat wij slecht te bereiken zijn, echter kunt u onze klantenservice elke dag bereiken tussen 8.00u 's morgens en 21.00u 's avonds.
Ook is er inmiddels contact met u geweest, we zijn samen tot een gepaste oplossing gekomen zie ik in de mailwisseling. Op ons laatste mailtje heeft u helaas nog geen reactie gegeven, we zien uw reactie dus graag nog tegemoet.
Fijne dag!
Vriendelijke groet,
Team Drukwerknodig

vzw De Kampanje

In eerste instantie was er een klein foutje gebeurd, maar dat werd meteen gratis rechtgezet. Goede service!

Vlotte communicatie, goede nazorg

Marcel de Vré

Zeer goed

betrouwbaar en snelle levering

Kelt

Goed contact kunnen hebben via site en goed verder geholpen. Kwaliteit van materiaal was goed op orde

Communicatie

PV Het Hogeland

Snelle en goede service. Mooie kwaliteit van de bestelde kaarten

Goede klantenservice en goede kwaliteit bestelde product.