Hanna

Er was een fout gemaakt in de bestelling, de kaarten werden op een verkeerd formaat afgeleverd (waardoor delen van de kaart vielen). Gelukkig werd dit heel goed afgehandeld. We kregen excuses, ze... Er was een fout gemaakt in de bestelling, de kaarten werden op een verkeerd formaat afgeleverd (waardoor delen van de kaart vielen). Gelukkig werd dit heel goed afgehandeld. We kregen excuses, ze erkenden de fout aan hun kant en ze hebben het helemaal (kosteloos) voor ons in orde gemaakt. Dus ondanks een fout, hebben we wel een goede en persoonlijke service ervaren.

Klantvriendelijk, goede klachtenafhandeling, goede website-interface.

Haartegels

Was goed

dat het niet moeilijk was om je eigen ontwerp uit te voeren. hoe je het moest doen was duidelijk

Anouk Roggema

Fijn, goede opties om de tekst te bewerken en het tegeltje uit te kiezen. Zou wel fijn zijn als je de kleur vd tekst ook zou kunnen veranderen.

snelle levering, goede ervaring

Op Scherp Marketing & Management

Goede service, behulpzaam, mooie kwijt en snel

Zie bovenstaande punten

Exel

Heel goed

Mariëtte Kraal

Keurig verzorgd, vlot geleverd.

Goed product.

ISO70 Design

Zeer aangenaam én positief verrast over de prijs, de kwaliteit en de snelheid van de werkzaamheden. Er zijn maar weinig drukkers die Twee exemplaren van een gebonden boekje met een laag aantal... Zeer aangenaam én positief verrast over de prijs, de kwaliteit en de snelheid van de werkzaamheden. Er zijn maar weinig drukkers die Twee exemplaren van een gebonden boekje met een laag aantal pagina's zo perfect en snel kunnen leveren.

Kwaliteit, prijs en snelheid

Daniël

Kaartjes laten drukken

Snel, goedkoop, goede kwaliteit

Tom

Uitstekend

Goede en toegankelijke site.
Doen wat zij zeggen en houden je van het proces op de hoogte.

Praktijk gewichtsconsulente

Heel erg goed!

snelle levering, goed product en duidelijke website, waardoor makkelijk zelf product samen te stellen is.