Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

anita

Ik heb 2 maal een bestelling gedaan. De eerste keer ging goed. De tweede was niet op voorraad dus lang wachten dat is jammer.

Reactie Druma.nl:

wij zullen contact met u opnemen omtrent de nalevering.
Met vriendelijke groet
DRUMA Team

jose van bommel

particulier, voor eenmansbedrijf Pepavana

klantvriendelijk, direct contact met persoon in het magazijn die 'in het echt' kan kijken of een product er ook staat.

goede product informatie

halve liters voor kleinverbruikers?
wat zijn after sales?

De Boeck Katrien

Aankoop silhouette

Het feit dat je bij aankoop van een silhouette een workshop mag volgen heeft me over de streep getrokken om hem bij Druma te kopen.

De prijs btw inclusief mag ietsje duidelijk vermeld staan

Atelier Kaatje Tomaatje

Hele fijne website, goede communicatie en een snelle levering!

De communicatie en de snelheid van de levering zijn uitermate sterke punten, houden zo!!!!

pp-promo

Goede producten

Dat ze goed plotter vinyl hebben op maat van de silhouet cameo

Verzendkosten zijn aan de dure kant

Thijs Prints

Slecht

Niet op voorraad staat niet op de site. Wacht al 4 weken

Reactie Druma.nl:

Jammer dat u er zo over denkt, helaas zijn wij in sommige gevallen ook afhankelijk van onze leveranciers ! Wij verkopen u liever geen produkt waar wij niet 100% achterstaan, en kiezen dan voor een... Jammer dat u er zo over denkt, helaas zijn wij in sommige gevallen ook afhankelijk van onze leveranciers ! Wij verkopen u liever geen produkt waar wij niet 100% achterstaan, en kiezen dan voor een langere levertijd.

Bellabello

Wij zijn nog niet heel lang klant maar super tevreden met de diensten, heel klantvriendelijk en super snelle leveringen, waardoor wij onze klanten ook snel kunnen bedienen. met andere woorden,... Wij zijn nog niet heel lang klant maar super tevreden met de diensten, heel klantvriendelijk en super snelle leveringen, waardoor wij onze klanten ook snel kunnen bedienen. met andere woorden, onrechtstreeks is druma verantwoordelijk voor onze gelukkige klanten!!!

alles was tip top inorde

nog geen verbeterbare punten gehad doordat alles tot nu toe heel goed verlopen is.i!

m.hindriks

Duidelijke website, makkelijk bestellen, veel info

Snel terug mailen. Bedankt

Jose

Prima, in het weekend besteld, maandagmiddag stond de bestelling klaar. Fijn dat kleine bestelling afgehaald kunnen worden om verzendkosten uit te sparen.

Snelle levering, veel artikelen in het assortiment.

Geen.