Druma.nl

7.4/10

annet volkers

klantvriendelijk

hoge verzendkosten

Lianne de Vaan trainingen en opleidingen

Zeer goed, ken dit bedrijf nog maar kort, maar is een fijn bedrijf om mee te werken! Hulpvaardig, aardig, correct!

Steeds keurig op tijd bestelling klaar, altijd bereid om de nodige uitleg te geven!

Gewoon zo door gaan!

PowerSeal Special Products

Lastig communiceren omdat degene die je aan de telefoon krijgt geen/weinig verstand heeft van de producten waar het over gaat en geen juiste informatie kan geven over betalingen en levertijden. Als... Lastig communiceren omdat degene die je aan de telefoon krijgt geen/weinig verstand heeft van de producten waar het over gaat en geen juiste informatie kan geven over betalingen en levertijden. Als je via de website besteld moet je er vanuit kunnen gaan dat je als iets niet mocht lukken of niet op voorraad is je een belletje of op zijn minst een mailtje krijgt om je te informeren over de gang van zaken.

Fijn is dat je gewoon per 1 meter kan bestellen dus niet onnodig veel

Duidelijkheid over levertijd en betalingscondities. Bij bestelling voor 12uur ga ik er vanuit dat ik de spullen de volgende dag op tijd in huis heb. Niet nog een dag later omdat het niet duidelijk... Duidelijkheid over levertijd en betalingscondities. Bij bestelling voor 12uur ga ik er vanuit dat ik de spullen de volgende dag op tijd in huis heb. Niet nog een dag later omdat het niet duidelijk is hoe en of we op rekening kunnen betalen. En als je dan belt en de folie nergens te vinden is en ze er dus vanuit gaan dat het toch al met de koerier mee is, en dat dan weer niet zo blijkt te zijn. Kortom, direct de volgende dag leveren, anders bellen!

Ank Manintveld

Goede en vriendelijke behandeling

Heel leuk zijn de lessen voor de silhouette cameo. Wij vonden het een heel leuke dag.

Mijn bestelling is in 4 keer gekomen en is nog niet compleet. Op de laatste order staat niet dat ik de pincet nog nageleverd krijg van de glasets. Die moet ik nl, nog krijgen. Ik denk dat jullie... Mijn bestelling is in 4 keer gekomen en is nog niet compleet. Op de laatste order staat niet dat ik de pincet nog nageleverd krijg van de glasets. Die moet ik nl, nog krijgen. Ik denk dat jullie daar beter over kunnen informeren. Ik heb tot nu toe zelf moeten bellen over het hoe en waarom. Heb daar 3 weken op moeten wachten. Heb gevraagd of jullie de set vast wilden sturen en de pincet naleveren.

Ingrid van Loon

Goede ervaring met mijn eerste bestelling en met het telefonisch contact omdat ik een product niet geleverd had gekregen. De rest van de bestelling werd op de dag dat ik belde meteen nageleverd en... Goede ervaring met mijn eerste bestelling en met het telefonisch contact omdat ik een product niet geleverd had gekregen. De rest van de bestelling werd op de dag dat ik belde meteen nageleverd en toen dat niet helemaal goed ging omdat ik gebruik wilde maken van een kiala punt en ik daar nog contact over gehad heb werd zelfs dat netjes afgehandeld.

Bij telefonisch contact krijg je ook iemand aan de telefoon die weet over welke bestelling het gaat en die meteen antwoord geeft op je vraag en dingen oplost.

Poulien gifts en decoraties

Goeie service en snelle levering. Vragen correct en snel beantwoord

snelle levering en snelle nalevering. bij vragen snel reactie

nee

S. van Rijn

Perfect telefonisch bereikbaar en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Goede communicatie

Tineke Mulder

Hallo, Druma is een bedrijf met heel veel mogelijk heden, veel keus en snelle levering .
goede producten.

snel , klantvriendelijk , goede producten.

houden zo

Van der flaas

Snelle levering, prima condities

paul asnong

Super bedrijf, snel en correcte levering, en correcte info ivm niet voorradig artikel

correctheid,en super snelle service

geen opmerkingen,uitermate tevreden

Reactie Druma.nl:

Dank voor de mooie beoordeling !
Met vriendelijke groet
DRUMA Team