Druma.nl

7.4/10

annemarie habraken

Ik heb goede ervaring

De Creatoren

Snelle en correcte levering. Breed en prijsgunstih assortiment.

Iris Steevens

Klantvriendelijk, goede producten en snelle levering

Snelle levering, en indien niet op voorraad word de rest van de bestelling vast opgestuurd.

Ennuwel Sign

Goede en vriendelijke service.

Bij vragen over bepaalde producten, duidelijke en deskundige uitleg.

Voor kleine orders relatief hoge verzendkosten

Elwin Hofman Design

Moest wel even wachten op mijn transferpers, maar werd wel goed geholpen daarna. Mijn plotter was heel snel binnen met folie alleen de nalevering heb ik nog niet en weet ook niet of het nog komt of... Moest wel even wachten op mijn transferpers, maar werd wel goed geholpen daarna. Mijn plotter was heel snel binnen met folie alleen de nalevering heb ik nog niet en weet ook niet of het nog komt of vergeten is. Een soort van Track & trace is ook wel fijn. Had over de plotter wat meer info nodig en heb gebeld. Ik ben uiterst goed behandeld. Al met al erg tevreden met wat verbeter puntjes.

Als het op voorraad is heb je het ook heel snel

Track &trace mis ik wel. Ik heb nu vertrouwen door goede leveringen, maar bij mijn eerste bestelling die niet voorradig was heb ik wel gedacht: als het nog maar binnen komt

Gerard

Zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Zal hier zeker vaker bestellingen plaatsen.

Levert ook kleine maten, waardoor het ook voor particulieren zeer aantrekkelijk is om hier te bestellen.

Bij nalevering, geschatte levertijd melden?

Erina van de Graaf

De hittepetit zou pas na 25 augustus beschikbaar zijn, maar ineens werd die een paar dagen eerder al geleverd

Dit was mijn eerste bestelling. De hittepetit werd eerder afgeleverd dan voorzien

Sandra Versluis

Mijn eerste ervaring was direct een goede ervaring, snelle levering.

Misschien is het mogelijk om de verzendkosten naar beneden te brengen. Deze zijn erg hoog.

YEZ

Redelijk, weinig antwoord via mail of telefoon

neen

Meestal geen antwoord,of heel laat .... op mails. Wij hebben verschillende malen moeten bellen naar Nederland om te vernemen waarom een artikel na een paar maand nog niet geleverd was. Dit werd niet... Meestal geen antwoord,of heel laat .... op mails. Wij hebben verschillende malen moeten bellen naar Nederland om te vernemen waarom een artikel na een paar maand nog niet geleverd was. Dit werd niet door het bedrijf zelf gedaan. We hebben verschillende malen vragen gesteld via mail en nooit antwoord gehad.

Reactie Druma.nl:

Voor vragen omtrent uw bestelling gelieve te mailen naar bestelling@druma.nl hier ontvangt u op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 zeker reactie binnen 48 uur.
Met vriendelijke groet
DRUMA Team

Rob

Snelle levering en goede service

Het zou eenvoudiger moeten zijn om de status van naleveringen te kunnen zien op de site.

Prettig zou het ook zijn wat meer technische info te verkrijgen en hoe het verwerkt moet worden.