Snelle en correcte levering. Breed en prijsgunstih assortiment.
Klantvriendelijk, goede producten en snelle levering
Snelle levering, en indien niet op voorraad word de rest van de bestelling vast opgestuurd.
Goede en vriendelijke service.
Bij vragen over bepaalde producten, duidelijke en deskundige uitleg.
Voor kleine orders relatief hoge verzendkosten
Moest wel even wachten op mijn transferpers, maar werd wel goed geholpen daarna. Mijn plotter was heel snel binnen met folie alleen de nalevering heb ik nog niet en weet ook niet of het nog komt of...
Als het op voorraad is heb je het ook heel snel
Track &trace mis ik wel. Ik heb nu vertrouwen door goede leveringen, maar bij mijn eerste bestelling die niet voorradig was heb ik wel gedacht: als het nog maar binnen komt
Zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Zal hier zeker vaker bestellingen plaatsen.
Levert ook kleine maten, waardoor het ook voor particulieren zeer aantrekkelijk is om hier te bestellen.
Bij nalevering, geschatte levertijd melden?
De hittepetit zou pas na 25 augustus beschikbaar zijn, maar ineens werd die een paar dagen eerder al geleverd
Dit was mijn eerste bestelling. De hittepetit werd eerder afgeleverd dan voorzien
Mijn eerste ervaring was direct een goede ervaring, snelle levering.
Misschien is het mogelijk om de verzendkosten naar beneden te brengen. Deze zijn erg hoog.
Redelijk, weinig antwoord via mail of telefoon
neen
Meestal geen antwoord,of heel laat .... op mails. Wij hebben verschillende malen moeten bellen naar Nederland om te vernemen waarom een artikel na een paar maand nog niet geleverd was. Dit werd niet...
Reactie Druma.nl:
Voor vragen omtrent uw bestelling gelieve te mailen naar bestelling@druma.nl hier ontvangt u op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 zeker reactie binnen 48 uur.
Met vriendelijke groet
DRUMA Team
Snelle levering en goede service
Het zou eenvoudiger moeten zijn om de status van naleveringen te kunnen zien op de site.
Prettig zou het ook zijn wat meer technische info te verkrijgen en hoe het verwerkt moet worden.