Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

j hakvoort

Ik heb hier nog niet zoveel kennis mee gemaakt maar tot nu toe verloopt alles heel goed.
ik heb geen klachten

Handelsonderneming Antoon Jansen

Laat vaste klanten ook op rekening bestellen.

Airbrush Art Vught

Ik heb mijn silhouette cameo bij u gekocht en later ook wat vinyl en flex folie besteld.

Ik zou als tip graag meegeven dat u bedrijf naar de verzendkosten zou moeten kijken. Die vind ik namelijk wel erg hoog voor een kleinere bestelling.
Ook kreeg ik later een backorder en wilde...
Ook kreeg ik later een backorder en wilde daar nog wat bij bestellen, ik moest een mailtje sturen en dan zou het geregeld worden, maar helaas nooit meer iets van gehoord!!

Reactie Druma.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback, ik zal u in persoonlijke mail informeren omtrent de bestelling.
Met vriendelijke groet
Druma Team

De WonderWerkplaats

Prima!

Overzichtelijk en alles wat ik nodig heb voor mijn Silhouette Cameo

Waarom zulke hoge verzendkosten. Op het potje glas ets staat niet dat je met handschoenen moet werken, of het bijtend is of niet. Als het glas uitbijt bijt het dan ook mijn huid uit? Er wordt... Waarom zulke hoge verzendkosten. Op het potje glas ets staat niet dat je met handschoenen moet werken, of het bijtend is of niet. Als het glas uitbijt bijt het dan ook mijn huid uit? Er wordt geadviseerd om met handschoenen te werken maar je kunt het wel door de gootsteen spoelen? Meer informatie over de ingrediënten zou wel fijn zijn, het ziet er uit als een potje taart decoratie :)

Edith

Buiten de vergissing met de drukpers is alles goed verlopen,ben heel tevreden

personeel heel vriendelijk

alles was oké toch

Besouw Autoservice BV

(Bewerkt)

Zeer slecht. Omdat het product wat ik besteld had volgens jullie website niet leverbaar was heb ik via e-mail contact opgenomen. Hierop is me per mail 2 maal toe beloofd dat ik teruggebeld zou... Zeer slecht. Omdat het product wat ik besteld had volgens jullie website niet leverbaar was heb ik via e-mail contact opgenomen. Hierop is me per mail 2 maal toe beloofd dat ik teruggebeld zou worden en 1 x telefonisch (ze bellen u direct terug) maar tot op heden heb ik nog niks gehoord én geen product ontvangen.

Om te beginnen afspraken nakomen. Omdat het zolang duurde voordat ik mijn product ontving zou ik wat extra's bij de bestelling ontvangen. Jammer dan. Niet dus. Ook moest ik ondanks telefonische... Om te beginnen afspraken nakomen. Omdat het zolang duurde voordat ik mijn product ontving zou ik wat extra's bij de bestelling ontvangen. Jammer dan. Niet dus. Ook moest ik ondanks telefonische afspraak eerst betalen. Dit vond ik nogal griezelig omdat ik bijna 4 weken op het product heb moeten wachten omdat ze het helemaal niet hadden. Ze hebben wel veel moeite gedaan om het product alsnog te kunnen leveren.

Tilly ten Dam

De ervaringen met dit bedrijf zijn wat mij betreft heel goed, zeer klantvriendelijk en een snelle levering, indien op voorraad. Alleen heb ik een e-mail gestuurd omtrent de aflevering van een nog te... De ervaringen met dit bedrijf zijn wat mij betreft heel goed, zeer klantvriendelijk en een snelle levering, indien op voorraad. Alleen heb ik een e-mail gestuurd omtrent de aflevering van een nog te leveren product, maar daar heb ik helaas geen antwoord op gekregen.

studio de matrijs

Prima, alleen transportkosten zijn te hoog in vergelijking met andere leveranciers

Veronica Wernaers

Professioneel, snelle levering en correct

jaap

Spullen besteld die niet eens leverbaar waren...

Zet geen spullen op de site die niet meer leverbaar zijn