Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

sas

Contact gehad om een silhoette cameo, paar vragen voor bestelling gehad, goed geinformeerd en duidelijk over wat te kunnen verwachten, bestelling moest nog aangepast worden last minute, was... Contact gehad om een silhoette cameo, paar vragen voor bestelling gehad, goed geinformeerd en duidelijk over wat te kunnen verwachten, bestelling moest nog aangepast worden last minute, was geregeld, goeie communicatie.

Eigenlijk weinig verbeter punten, misschien alleen proberen om hetzelfde kwaliteit aan te houden over nog 10 jaar tijd... dat is meestal de uitdaging voor vele bedrijven.

goeie en duidelijke prijzen, aanpassingen aan bestelling was snel en makkelijk geregeld.

ingrid

Goede ervaring en netjes geholpen aan telefoon

goedkoop

Socrates da Silva

Ik heb niet zo veel ervaring met Druma,dit is mijn eerste keer dat ik iets heb besteld Druma.

I. Entken

Snelle levering na bestelling via internet. Verder nog geen problemen gehad, dus met niet alles ervaring

Ron

Heerlijke ouderwetse service. Rechtstreeks contact, supervriendelijk, denken mee, en vooral denken in oplossingen

beresterke service
no nonsense
veel voorraad

geen, vooral zo blijven

raetsluy advocaten

goede service

r rieswijk

Na een workshop materialen besteld via de website. Ik kreeg helaas niet te horen dat bestelling niet op voorraad was.
Na het ontvangen van het eerste deel bleek er een backorder te zijn. Na...
Na het ontvangen van het eerste deel bleek er een backorder te zijn. Na telefonisch contact werd verteld dat deze nalevering de week erop verstuurd zou worden. Helaas, ruim een week gewacht, niets gehoord. Zelf maar weer gebeld. Er werd toen verteld dat bestelde artikel nog op de boot was.
Deze wordt rond 8 juni verwacht en zou dus half juni bij mij bezorgd worden. Ben nu nog in afwachting van nalevering.
Telefonisch wordt je heel vriendelijk te woord gestaan. Het is heel jammer dat er niet even een berichtje komt over bovenstaande maar dat je er zelf achteraan moet en dan (zoals in mijn geval) 2 verschillende verhalen te horen krijgt. Hoop nu dat laatste afspraak ook nagekomen wordt.
Ik wacht met smart op mijn nalevering.

Je wordt vriendelijke te woord gestaan. Eerder artikelen telefonisch besteld en zelf opgehaald. Is prima verlopen
Nu dus minder goede ervaring. Jammer!

Neem zelf contact op na bestelling via website om aan te geven wat er wel of niet op voorraad is en geef dan gelijk aan wanneer iets verwacht word.
Bij een nalevering: geef aan wanneer artikel...
Bij een nalevering: geef aan wanneer artikel verwacht word.

FRans Barbé

De eerste kennismaking en levering product, gebonden aan de snelle levering zijn voor mij ideaal om verder te werken. Dank

Marij vossen

1x flock besteld. Bestelling werd prima afgehandeld.

Wilma Coelet